TOP termékek

DR.CHEN GINKGO + GALAGONYA C-VITAMIN KAPSZULA 100DB

DR.CHEN GINKGO + GALAGONYA C-VITAMIN KAPSZULA 100DB
DR.CHEN GINKGO + GALAGONYA C-VITAMIN KAPSZULA 100DB

Dr. Chen Ginkgo+Galagonya+C Vitamin hozzájárul a normál vérkeringés fenntartásához, segít fenntartani a jó kognitív funkciókat, megtartani a memóriát idős korban is, az emésztés segítésére használják, egészségesen tartja a szívet.

Bővebben
4 032 Ft
Egységár: 40 Ft/db
Részletek

A vérkeringés és az agyi tevékenység támogatásához

A Ginkgo biloba a Távol-Keleten kedvelt élvezeti cikk, konyhai felhasználása is széles körben elterjedt. A galagonya fogyasztása a távol-keleti népgyógyászatban szintén nagy múltra tekint vissza. A kapszula javasolt adagja fedezi a felnőttek napi C-vitamin szükségletét.

A Ginkgo+Galagonya+C Vitamin Jótékony hatásai

  • Ginkgo biloba hatóanyagainak köszönhetően hozzájárulhat a normál vérkeringés fenntartásához, mely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és reaktivitással. Segít fenntartani a jó kognitív funkciókat, megtartani a memóriát idős korban is. Antioxidáns anyagai hozzájárulhatnak a káros szabad gyökök elleni védelemhez.
  • A galagonya karotinokban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glükozidokban, proteinben gazdag, az emésztés segítésére használják főként a sok húst fogyasztók. Segít egészségesen tartani a szívet, támogatja a tudatos szívbarát életmód elérését.
  • A C-vitamin egyensúlyban tartja a vérkeringést, hiszen hozzájárulhat a vérerek normál struktúrájának fenntartásához.

Dr. Chen Ginkgo+Galagonya+C Vitamin kapszula adagolása

  • napi 1-2 kapszula szedése javasolt.
Dr. Chen Ginkgo+Galagonya+C Vitamin kapszula kiszerelése: 100db

 

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Web Analytics