TOP termékek

NATURA LENMAG 500G

NATURA LENMAG 500G
NATURA LENMAG 500G

A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. 

Bővebben
781 Ft
Egységár: 1,56 Ft/g
Részletek

Természetes növényi Omega-3 tartalom

lenmag tartalmaz magas százalékban Omega-3 zsírsavakat. Továbbá egy, a nedvesség hatására kiváló vegyületet, aminek hatása a béltraktus belső hámrétegének karbantartásával és a béltartalom továbbításával segíti a táplálék minél előbbi kiürülését. A bél simaizom részének ingerlésével az un. perisztaltikus mozgást erősíti.

Ez a székrekedésben szenvedőknek lehet segítség. Fontos megjegyezni, hogy az elegendő, sőt inkább a bőséges folyadékfogyasztás ez esetben rendkívül fontos, hiszen a kevés nedvesség miatt, esetleg a bélben összecsomósodott lenmagtól dugulás jöhet létre. Mindez a lenmagpehely esetében is igaz, azonban egyénileg változó mértékben.

Javaslat

Mindenki "kísérletezze" ki, hogy neki a lenmag milyen formában felel meg, amennyiben a székrekedés megszüntetése lenne a cél.

A téma megközelítően teljes képéhez a lenmagpehelyről írtakat is kérem figyelembe venni.

A csíráztatott lenmag felhasználása:

  • Fogyasztásához bőséges folyadék bevitele szükséges (3 dl/ 1 ek).

Javasolt adag

  • 2 ek/nap.
Dénes-Natura Lenmag kiszerelése: 500 g

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Web Analytics