Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Dénes-Natura Búzapehely 250g

-19%
Dénes-Natura Búzapehely 250g
230 Ft
Akció: 187 Ft
Egységár: 0,75 Ft/g

A pelyhes ételek laktatók, anélkül, hogy a szervezetet megterhelnék. Könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges és változatos ételek nyersanyagai.

 • A natúr (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek között vezetik át.

  A natúr gabonák (búza, rozs, árpa, zab, köles, rizs, kukorica, hajdina, szója... stb.) fogyasztását pelyhesítve még azok is könnyen megszokják, akiknek a rostosabb táplálkozás emésztési nehézséget okoz.

  A pelyhes ételek laktatók, anélkül, hogy a szervezetet megterhelnék. Könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges és változatos ételek nyersanyagai. Elkészíthető saját keverésű müzliként, levesbetétnek, vagy főzelék sűrítésére egyaránt alkalmas. Enyhén megpirítva különleges ízhatást kölcsönöz a levesnek, főzeléknek, hamis fasírozottnak.

  Az árpa általános "főzési" javaslata

  • 1 rész pehely 2 rész vízzel. Felforrás után a tűzet/áramot kikapcsolni és a félretett kása másnapra fogyasztható. Hűtőben tároljuk.

  A búzapehely energiatartalma

  • 340 kcal/1430 kJ.
  Dénes-Natura Búzapehely kiszerelése: 250g
 • Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics