Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Bitefree Szúnyog -és kullancs riasztó Spray 75 ml

Bitefree Szúnyog -és kullancs riasztó Spray 75 ml
1 490 Ft
Egységár: 20 Ft/ml

A Bitefree spray kellemes illatú készítmény, amely akár 6 órán keresztűl tartja távol a nemkívánatos vérszívókat. Használható a ruházaton is, használata nem hagy foltot a ruházaton, továbbá nem tartalmaz hajtógázt.

 • Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó spray

  A Bitefree spray kellemes illatú készítmény, amely akár 6 órán keresztűl tartja távol a nemkívánatos vérszívókat. Használható a ruházaton is, használata nem hagy foltot a ruházaton, továbbá nem tartalmaz hajtógázt. A készítmény vérszívó ízeltlábúak (pl. szúnyog, kullancs) távoltartására alkalmas.

  Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó spray használata

  • Tartsuk a flakont függőlegesen és kb. 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre. Szükség esetén a ruházatra is fújható.
  • Az arcon, a szem és a száj környékén ne alkalmazzuk.

  Figyelmeztetés: Csak a használati utasítás szerint alkalmazzuk a készítményt! Ügyeljünk arra, hogy a permet szembe és nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön! (Allergiára hajlamos egyénak használat előtt kis bőrfelületen győzödjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Allergia elváltozás esetén bő szappanos vízzel le kell mosni.) Két évnél fiatalabb gyermekek esetében ne alkalmazzuk! A kezelt ruházatot újrafelvétel előtt ki kell mosni.

  Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó spray kiszerelése: 75ml

  Tájékoztatás

  Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

   

 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics