Új jelszó kérése
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Bioextra Grapefruit Mag-Kivonat 20 ml

Bioextra Grapefruit Mag-Kivonat 20 ml
1 650 Ft
Egységár: 83 Ft/ml

A Grapefruit Mag-Kivonat citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, ezért fokozza a C-vitamin hatását, és gátolja annak bomlását.

 • A Grapefruit Mag-Kivonat citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, ezért fokozza a C-vitamin hatását, és gátolja annak bomlását.

  A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges úgynevezett esszenciális anyagok, ezért P-vitaminnak vagy permeabilitási faktornak nevezik.

  A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy higításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja.

  Grapefruit Mag-Kivonat alkalmazása

  • felnőtteknek napi 2-3-szor 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni.

  A keserű változata alkoholt tartalmaz, így 5 éves kortól javasolt a gyártó szerint, míg a nem keserű glicerines változat 3 éves kortól javasolt.

  Grapefruit Mag-Kivonat kiszerelése: 20 ml

  Tájékoztatás

  Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

   

 • Tömeg
  80 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics