Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Almawin ÖKO üveg és ablaktisztító koncentrátum- 500ml

Almawin ÖKO üveg és ablaktisztító koncentrátum- 500ml
1 440 Ft
Egységár: 2,88 Ft/ml
 • Természetes megoldás az üvegfelületek tisztítására

  Almawin ÖKO üveg és ablaktisztító koncentrátum szórófejjel. 

  • Üvegfelületek tisztítására.
  • Csepp és csíkmentes, gyorsan száradó, sokoldalú tisztítószer valamennyi felülettípusra. 
  • Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes.
  • Bőrgyógyászok ajánlásával.
  • Érzékeny bőrűek is használhatják.

  Alkalmazási javaslatok

  Megbízhatóan és foltmentesen tisztít ablakot, ablakkeretet, tükröt, mázas cserepet, műanyagfelületeket. Egyszerűen fel kell szórni, szárazra dörzsölni és kész. Nehezen hozzáférhető peremeknél vagy hornyoknál az AlmaWin Üvegtisztító koncentrátumot egy rongyra fújni és ledörzsölni. Durva szennyeződés eltávolításához először töröljük át az üvegtáblákat nedves ruhával.

  Tisztítási tippek

  Az üvegtisztító főként növényi alkoholból áll, minek következtében a megtisztított felületek nagyon gyorsan száradnak. Különösen jól használható üveglapok, tükrök, üveglapos asztalok, televízió- és számítógép-monitorok (LCD-monitorok kivételével), csempék, mázas cserepek, és műanyag felületek, mint pl. bútorok, autós kesztyűtartók tisztítására.

  Kiváló antisztatikus hatása révén hosszú időre meggátolja a porlerakódást. A megtisztítandó felületet egyszerűen be kell fújni, egy ronggyal tisztára törölni és egy száraz ronggyal szárazra törölni.

  Erősen szennyeződött üveglapok vagy erősen felhevült és szennyeződött felületek, pl. nyáron autószélvédők esetén, a felületet előbb vízzel kell megnedvesíteni, az üvegtisztítót felszórni és az említett módon eljárni.

  Fátyolosodás esetén túl sok üvegtisztító került a felületre. Ilyenkor az üvegtisztítót le kell mosni, és száraz ronggyal szárazra kell törölni. 

  Almawin ÖKO üveg és ablaktisztító koncentrátum összetevői (vízen kívül):

  • cukortenzidek
  • alkohol

  Az összetevőkről bővebben

  A spiritusz természetes erejével tisztít, cukortenzidekkel (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) kombinálva. Az üvegtisztító alkoholos oldatának koncentrációja úgy lett megválasztva, hogy minden üveg- és műanyagfelület megbízhatóan és foltmentesen megtisztuljon, és gyorsan leszáradjon. Magától értetődően minden felhasznált nyersanyag biológiailag lebomlik.

  Kiszerelés: 500 ml

   

 • Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics