TOP termékek

Cikkek az egészségről - blog

A cukor ugyan azt okozza, mint a kokain!

2014.06.03 10:39

TorkigEgy tanulmány szerint a cukor az agy ugyan azon a területén okoz aktivítást, mint a kokain. Ebből már érthető is, hogy miért függnek annyian az "édességtől"!

Cukor hatása olyan, mint a kábítószeré?

Egy tanulmány szerint a cukor az agy ugyan azon területén okoz aktivítást, mint a kokain. Ebből már érthető is, hogy miért függnek annyian az "édességtől"!

Cukor hatása megegyezik a kokainnal az agyban

Sokan hiszenek abban, hogy a csokoládé "örömhormont" tartalmaz, ami igaz is, de a rossz hír, hogy minimális mennyiségben. Tehát, több tíz kilónyít kellene enni, hogy tényleg azt az örömet okozza, amit neki tulajdonítanak.

"Torkig..."

Amerikában elkészült a "FED UP" című film. 

Fed Up

A borító szerint az amerikai kongresszus a pizzát növénynek tekinti - most őszintén, ha ez így igaz, akkor mit lehet rá mondani?

Magyaroszágon a cukor fogyasztás több mint 30kg felett van év/fő. De miért eszünk ennyi cukrot? Miért viselkedik úgy a cukor egy túlsúlyban szenvedő embernél, mint a kokain? 

A hatékony fogyókúra alakformálás lépéseit felsorakoztató sorozatunkban ez is mind kiderül, kattintson a képre.

Lefogyok, mint a pinty!

Aki pedig természetes édesítőt szeretne fogyasztani, használjon alternatív cukrokat, mint xilit, nyírfacukor, eternit. A linkre kattintva többet megtudhat az alternatív édesítő szerekről!

Web Analytics