Új jelszó kérése
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Vitaking Natto K2-vitamin 60 db

Vitaking Natto K2-vitamin 60 db
3 920 Ft
Egységár: 65 Ft/db

A Vitaking Natto K2-vitamin támogathatja a szív egészségét, valamint a véralvadási folyamatokat. 

 • A Vitaking Natto K2-vitamin támogathatja a szív egészségét, valamint a véralvadási folyamatokat. Hozzájárulhat az érrendszer egészségéhez. A Vitaking Natto K2-vitamin segíthet a csontok egészségének megőrzésében, és az egészséges csontrendszer kialakulásában. Hozzájárulhat a kardiovaszkuláris rendszer (szív- és érrendszer) egészségéhez is.

  A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium - anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását. Az erjesztett szójatermékből, a nattoból kivont K2-vitamin jobban szívódik fel és jut el a véráramba, mint az általánosan alkalmazott K-vitamin készítmények - jelentik ki egy új tanulmányban.

  A natto több mint ezer éve szerves része a tradicionális keleti, elsősorban a japán konyhának. A szamurájok nem csak maguk fogyasztották napi rendszerességgel, hanem még lovaiknak is adták, mert úgy tartották, hogy ettől gyorsabbak és erősebbek lesznek. A 18. században pedig  a várandós anyáknak kellett kötelezően fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket. Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon.

  Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet.

  Natto K2-vitamin napi ajánlott mennyisége

  • 2 kapszula

  OÉTI bejegyzési szám: 7573/2010.

  A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

  Vitaking Natto K2-vitamin kiszerelése: 60db

 • Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics