Új jelszó kérése
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Vitaking Epres acidofilusz rágótabletta (60 db)

Vitaking Epres acidofilusz rágótabletta (60 db)
2 330 Ft2330
Egységár: 39 Ft/db

Kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. 

 • Az Vitaking Epres acidofilusz rágótabletta kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára.

  Az Vitking Epres acidofilusz rágótabletta segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. A laktobacilusok meggátolhatják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is.

  A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.

  Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg. Nem található meg a hőkezelt csodakefirekben és joghurtokban. Az Acidophilus 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ezért nem szükséges naponta pótolni.

  Az acidophilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását, és enzimek termelésével segíti a tápanyagok emésztését.

  Tudományosan igazolt tény, hogy:

  • a probiotikumok hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez
  • a probiotikumok hozzájárulnak a bélflóra egészségének fenntartásához, így egészségünk    megőrzéséhez
  • az acidophilus hozzájárul a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez
  • az acidophilus hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességének (immunrendszerének) egészségéhez

  Vitaking Epres acidofilusz rágótabletta napi ajánlott mennyisége

  • 2 rágótabletta

  OÉTI bejegyzési szám: 8835/2011

  A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

  Vitaking Epres acidofilusz rágótabletta kiszerelése: 60db
 • Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics