Olajfa Gömbkupakos Universe kancsó 10 L, Platina szimbólummal

Olajfa Gömbkupakos Universe kancsó 10 L, Platina szimbólummal
127 871 Ft
Egységár: 127 871 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az olajfa és az üveg csodálatos kombinációja olyan, akár a tiszta elegancia és a természetes szépség találkozása.
A kancsó különleges formavilága felélénkíti a vizet, a kancsó alján lévő élet virága szimbólum tovább gazdagítja azt, míg az i-re a pontot a kancsó olajfa fedője teszi fel. Az olajfa ugyanis mindig a termékenységet, a dicsőséget és a békét szimbolizálta. Energiája elősegíti az inspirációt és a gördülékeny kommunikációt.

A UNIVERSE KANCSÓRÓL

A Universe kancsó valószínűleg a világon a legnagyobb szájjal fújt kancsó!
A 10 literes űrtartalma miatt alkalmas irodákba, intézményekbe, előadásokra, egyszóval olyan helyekre, ahol sok ember fordul meg. A szabadalmaztatott csap könnyen és higiénikusan kezelhető, gyakori használatra tervezték. A termék használható a hozzá járó kiegészítő üveg csővel is, amely természetes hűtést tesz lehetővé, ha a csőbe jégkockákat teszünk.

A cső alkalmas még kristályokhoz és egyéb vitalizáló anyagokhoz. Előnye, hogy azok nem érintkeznek közvetlenül az ivóvízzel, így elkerülhető a víz szennyeződése.

A kancsó hat részből álló lépcsőzetes kialakítása, arányaiban a Fibonacci sorozat első hat számának felel meg. Így jelenik meg az aranymetszés, azaz a természetben mindenhol fellelhető rendező elv a kialakításában.

A természetes, tiszta, élő vizek teljes, hatos kristály-szerkezettel rendelkeznek. A kancsó erre a hatos szerkezetre állítja vissza a csapvíz töredezett vízkristályait, ezáltal újjáéled a víz természetes ereje. A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással van a körülötte lévő térre is, ezért javasolt domináns helyre tenni.

 

A PLATINA ÉLET VIRÁGA SZIMBÓLUMRÓL

Az Élet virága” világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. Mindaz a magas rezgésű információ, amit az Élet virága szimbólum jelképez, belemásolódik a vízbe, így gazdagítva azt tovább.

A földkéregnek csupán 0,005 milliomod része platina. Bolygónkon tehát ez egy rendkívül ritka rém, így birtokosaik igazán büszkék lehetnek rá. A platina Élet virága az önbizalmat erősíti, önmagunk elfogadását és szeretetét.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics