TOP termékek

Vitamed prémium - Ginkgo Biloba étrend-kiegészítő kapszula

Vitamed prémium - Ginkgo Biloba étrend-kiegészítő kapszula
Vitamed prémium - Ginkgo Biloba étrend-kiegészítő kapszula

Vitamed prémium - Ginkgo Biloba étrend-kiegészítő kapszula 60 db

"

  • A ginkgo biloba javítja az agy vér- és oxigénellátását, így idős korban az agyi érelmeszesedés folyamatát lassítja.
  • A ginkgo biloba rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek vagy csökkenthetőek az Alzheimer-kór, az emlékezetvesztés, a szorongás, a fejfájás, a depresszió, a zavartság, a fülcsengés és a szédülés tünetei.
  • A ginkgo biloba javítja a végtagok vérellátását is, ezért jól kezelhető vele az időszakos sántítás, a láb verőerei által okozott fájdalom, az izomgörcs vagy az izomgyengeség is.
  • A ginkgo biloba némelyek szerint érellátás javítása révén a Raynaud-szindróma és egy ritka autoimmun betegség, a sleroderma kezelésében is jó hatású lehet.
  • A ginkgo biloba hatására a szem és a fül idegsejtekben gazdag területeinek vérellátása megnövekszik, a sárgafolt-elfajulás (makula-degeneráció) vagy cukorbetegség szövődményeként fellépő retinopathia (mindkettő vaksághoz vezethet), illetve a halláskárosodás különféle típusai kezelhetők.
  • A ginkgo biloba gyorsítja a fejsérüléses esetek felépülését.
  • A ginkgo biloba jó hatással van az olyan idegrendszeri zavarokra, mint például a sclerosis multiplex és a cukorbetegséggel járó idegkárosodás.
  • A hagyományos kínai orvosolás régóta használja a ginkgobilobát az asztma kezelésére, mivel tágítja a hörgőt és így enyhítheti a légzészavart.
Bővebben
2 645 Ft
Részletek

VitaMed Prémium - Ginkgo biloba kivonat étrend-kiegészítő kapszula 60X

 

A ginkgo biloba az egyik legelismertebb gyógynövény, amelyet több okból is használnak világszerte. A Kínában őshonos ginkgo, más néven páfrányfenyő, a világ legrégebbi időkből fennmaradt növénye, mondhatjuk úgy is, egy élő fosszília, hiszen több mint 250 millió éve változatlan formában található meg a Földön. Sokan jellegzetes levélformájáról ismerik a növényt, emellett egészségvédő, gyógyító hatásai tették híressé és elismertté a fogyasztók körében.

Az ősi kínai gyógyászat több mint 5000 éve használja a növény levelét és magját, a modern orvostudomány pedig a ginkgo kivonat gyógyító hatásait részesíti előnyben. A kivonat a növény szárított zöld leveléből áll, és folyékony kivonatként, kapszulaként és tablettákként kapható.

 

Ginkgo Biloba kivonat felhasználásával készült étrend-kiegészítő zselatin kapszulában.

 

60 db nettó tömeg: 25,8 g

Összetevők:

Ginkgo biloba kivonat por 10:1, zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát

 

Hatóanyag: Ginkgo biloba kivonat por 10:1

Hatóanyag egy kapszulában: 265 mg

Hatóanyag a napi adagban (2 kapszula): 530 mg

 

Felhasználási javaslat: természetes étrend-kiegészítőként naponta 2x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Szedése gyermekeknek nem ajánlott.

 

Minőségét megőrzi: a csomagolás oldalán jelzett időpontig. (nap/hónap/év)

 

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

 

Gyártás helye: Magyarország

  

Figyelmeztetés: Ez a termék étrend-kiegészítő, gyógyító hatással nem rendelkezik. Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. A leírás kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására, megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat! A leírásban szereplő megállapítások nem vonatkoztathatók a NutriMed Étrendkiegészítő Kft. termékeire. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó! A VitaMed márkanév nem értelmezhető egészségre vonatkozó állításként, az csupán a termék azonosítására szolgál. A bemutatott hatások bekövetkezése nem garantált, illetve egyénenként eltérő lehet.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics