TOP termékek

BENEFITT REFORM KOLLAGÉN ITALPOR MÁLNA ÍZŰ 300G

BENEFITT REFORM KOLLAGÉN ITALPOR MÁLNA ÍZŰ 300G
BENEFITT REFORM KOLLAGÉN ITALPOR MÁLNA ÍZŰ 300G

Kellemes málna ízű, kollagén peptidekben és C-vitaminban gazdag instant italpor. 
A kollagén a bőr- és a porcszerkezet nélkülözhetetlen vázanyaga. Szerepe van a bőr rugalmasságának megőrzésében, a porcszövet épségében. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, a bőr, a porc- és csontszövet normál állapotának fenntartásához.

Összetevők:
hidrolizált kollagén (szarvasmarha eredetű), málna aroma, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), L-aszkorbinsav, színezék (céklavörös), édesítőszer (steviol glikozodok).

Átlagos tápérték 100 g termékben: 
Energia:   1260 kJ (300 kcal) 
Zsír:         0 g 
- ebből telített zsírsavak   0 g  
Szénhidrát:   0 g 
- ebből cukor:   0 g             
Rost:     0 g 
Fehérje:    75 g 
Só:    0,3 g 
C-vitamin:   200 mg (NRV*: 250%)  
NRV*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték százalékban kifejezve.  

Tárolás:
Szobahőmérsékleten (15-25C), száraz, idegen szagoktól elzárt helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

 

 

Bővebben
4 044 Ft
Egységár: 13 Ft/ml
Részletek

A kollagén jelen van minden többsejtű szervezetben. A kollagén valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben fehér rostokból épül fel (kollagén rostokból), melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, anyagában pedig kocsonyás jellegűek. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, mely biztosítja a szem tömörségét.


A kollagén természetes eleme az ízületeknek, porcoknak, a hajnak, bőrnek, körömnek és a létfontosságú szerveknek. Hiánya az egész testre vonatkozólag gyengeséghez és fáradtsághoz vezet. Rossz lehet a közérzetünk, kevesebb lehet az energiánk, és a kor előre haladtával, egyre kellemetlenebb tüneteket produkálhat hiánya. Ezen felül, a kollagénnek nemcsak a test felépítésében van fontos szerepe, hanem fontos katalizátora is a növekedésnek, a szövetek fejlődésének. Sokféle betegség, ami az öregedés folyamatához köthető ennek az élő fehérjének a pusztulásával hozható összefüggésbe.

Cukormentes, kollagénben gazdag ital.

A kollagén támogatja a porcképződést, az ízületek egészséges működését, jó hatással van az inakra és a kötöszövetekre. Javítja a haj és köröm kondicióját, a bőr vízmegkötő képességét és rugalmasságát.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics