TOP termékek

TÜNDÉRKERT TÜNDÉRMIX 100G

TÜNDÉRKERT TÜNDÉRMIX 100G
TÜNDÉRKERT TÜNDÉRMIX 100G

A tündérmix a lehető legjobb választás azon édesszájúak számára, akik képtelenek választani a termékek közül, hiszen benne megtalálható a legtöbb, legfinomabb gyümölcs. A mixben található gyümölcsök felidézik a meleg nyári napokat, amikor friss változatait is elérhettük. Mi viszont egy tasakba rejtettük a nyár összes ízét, amit az év bármely napján fogyaszthat, ráadásul úgy, hogy nem csak nassolási vágyunkat csillapítjuk, hanem vitaminok tömkelegét visszük be szervezetünkbe, ugyanis aszalás és kandírozást követően csökken víztartalma, de vitamintartalmából nem veszít.

A tüdérmix nagyszerű csemege, hiszen finomabbnál-finomabb gyümölcsök keverékéből tevődik össze. Különlegességét a változó állag és ízvilág adja, mivel a ropogós édes banán chips keveredik a kicsit savanykás és egyben édes ananásszal, papayával, jellegzetes ízű mazsolákkal és az édes, selymes sárgabarackkal. 

Összetevők (váltakozó arányban): 
cukrozott banán chips (banán, kókuszolaj, cukor, banánaroma), kandírozott ananász (nádcukor, ananász, citromsav, kén-dioxid), kandírozott papaya (papaya, nádcukor, kén-dioxid), mazsola, aszalt sárgabarack (sárgabarack, kén-dioxid), arany mazsola (mazsola, növényi olaj, kén-dioxid) 

Bővebben
405 Ft
Egységár: 4,05 Ft/g
Részletek

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek
Web Analytics