Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 170db


Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 170db
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
6.
2017.04.06 14:12
 - B. János
Kispénzű de sportoló férfi vagyok. Ami miatt olcsóbb, jobb, de nem "csicsás" kiegészítőt kerestem. Plusz fizikai munkát végzek.
Tapasztalatom jó, edzés előtt egy turmix erősíti az erőnlétet egy kidolgozott nap után is.
Előnyök: -
Hátrányok: -
5.
2014.10.15 10:14
 - Nagy Sándorné
Külfödön már használtam a zöldkagyló kapszulát izületem gyulladására (ujjak) és nagyon jó helyre tette.
Előnyök:
Hátrányok:
4.
2014.05.10 15:03
 - Galambos Árpád
El kell mondjam történetemet, hogy bizakodóvá tegyek olyanokat is, akik már minden reményt elveszítettek és csak szenvednek.
55 éves múltam (anno) amikor először éreztem, hogy szinte minden izületem fáj. Egy ifjú kollegám tanácsára, - akinek a nagymamája a botot is elhagyta a szedés hatására - rendeltem ilyen hatóanyag tartalmú tablettát. 2 hét szedése után már éreztem a javulást és másfél hónap után teljesen megszünt a fájdalom. Ez számomra már akkor is csoda volt.
Közben eltelt 5 év és a fájdalmak újra előjöttek, elsősorban mindkét vállamban. A jobb karomat már nem tudtam felemelni, amikor elmentem a háziorvosomhoz és kértem, hogy adjon valami injekciót, mert nagyon nagy fájadalmaim vannak. Nem mondta, hogy majd ő eldönti, hogy mit ad, de nagyon gyorsan kiderítette, hogy itt nem izom fájdalomról van szó, hanem izületi kopásból adódó kisugárzás. A röntgen tökéletesen bizonyította a doktorom véleményét, de azt is megmutatta, hogy olyan mértékű a kopás, hogy a jobb vállamban szinte nincsen porc. Amit tudott a doktorom megtett: fizioterápiás kezelés, gyógyszerkúra, fájdalomcsillapító kenőcsök és vége. Aztán elkezdtem kutatni a neten, hátha találok valami megoldást. Az 5 évvel ezelőtti lehetőséget nem találtam, viszont megtaláltam ezt a jelenleg is szedett kapszulás kivitelt. Azonnal megrendeltem és azóta is szedem. Kb. 3-4 hét elteltével éreztem valami javulást, de akkor még nem tudtam, hogy a szedett, orvos által felírt gyógyszer hat, vagy pedig a zöldkagyló kivonat. Közben a z orvosi gyógyszerek elfogytak és én tovább szedtem a kapszulákat. Folyamatos javulást tapasztaltam. Nem szabad azonban arra gondolni, hogy ez gumikalapács vagy pl. Algopyrin, ami azonnal látványosan hat. Lassan, nagyon lassan! Mindig gondolatban össze kell hasonlítani azt erdeti állapotot: fájdalom miatti kialvatlanság, odítás a borzasztó fájdalomtól,. egy kabátot nem tudsz felvenni könnyezés nélkül, a WC után nem tudod magod rendbe tenni, stb. a jelenlegi állapottal. Most már elmondhatom, hogy a tavaszi kerti munkákat el el tudtam végezni, amire télen még gondolni sem mertem.
Közben én elkezdtem mesélni a történetemet ismerőseimnek, hátha van akinek van ötlete. Hát nem volt, illetve egy barátom révén a sportkórház ortopéd specialistájához is eljutottam, aki azt mondta, hogy a leletek alapján nekem már a jobb karomat nem is lehetne mozgatni, annyira tönkre van a vállam. Megmutattam neki, mit szedek, és azt mondta, ezt csak szedjem tovább, ezt biztosan nem fog ártani. Az általa felírt gyógyszer és kenőcs kurát is végigcsináltam, de persze ez is eredménytelen volt. Újabb lehetőség nem lévén felírt egy injekció kúrát 5db 1 ml.es, amit az izületbe kellett volva beadni, de ezt már ki sem váltottam, olyan mértékű volt a javulás.
Most fejeztem be a második adag beszedését és el kell mondjam, hogy nem teljesen fájdalommentes a vállam, de ég és föld a különbség a kezdethez képest. Elkezdem szedni a harmadik 150 db-os adagot is, hiszen ez nem gyógyszer. 82,6% kagyló kivonat és a többi a zseletin, kapszula anyaga. Ez természetazonos anyag! Eldöntöttem, ha teljesen panaszmentes leszek, akkor is minden évben egy 150db-os kúrát végigszedek.
Ismeretségi körömben is elmeséltem az esetemet és többen kezdték el a szedését, van aki már javulásról beszél, pedig tényleg csak az elején tart.
Kívánok minden betegtársamnak kitartást és mielőbbi gyógyulást.
Előnyök:
Hátrányok:
3.
2014.04.03 12:55
 - Valéria
A zöldkagylóval kapcsolatosan az a tapasztalatom, hogy izületi gyulladás volt a térdeimben, amivel orvoshoz fordultam. Az orvos javasolta ezt a kapszulát, melyet minden nap 3x1 dózisban szedek be. Kb. 1 év elteltével azt tapasztaltam, hogy a gyulladás a térdeimben csökkent.
Előnyök:
Hátrányok:
2.
2014.03.09 17:20
 - Gabi
Jó napot! A tüneteim kb. 1éve kezdődtek, ropogtak az ízületeim és fájtak. A Sanct Bernard zöld kagyló kapszulát választottam. Meg vagyok vagyok vele elégedve, mert már pár hét után megszűntek a tüneteim. Azóta is szedem, néha szoktam szünetet is tartani. Mindenkinek tudom ajánlani akinek ízületi problémája van.
Szabó Gabriella
Előnyök:
Hátrányok:
1.
2014.02.27 05:33
 - Szabó Gabriella
Jó napot! A tüneteim kb. 1éve kezdődtek, ropogtak az ízületeim és fájtak. A Sanct Bernard zöld kagyló kapszulát választottam. Meg vagyok vagyok vele elégedve, mert már pár hét után megszűntek a tüneteim. Azóta is szedem, néha szoktam szünetet is tartani. Mindenkinek tudom ajánlani akinek ízületi problémája van.
Előnyök:
Hátrányok:
Webáruház készítés
Web Analytics