PurePro PJ-103 RO víztisztító + lúgosító vízionizátor

PurePro PJ-103 RO víztisztító + lúgosító vízionizátor

A szett összeállításával a gyártó lehetővé tette, hogy forrásvíz minőségű, kristálytiszta lúgos víz előállítása megvalósulhasson otthoni körülmények között is.

208 000 Ft
Egységár: 208 000 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az ionizált víz a 21. század egészség megőrzési felismeréseinek és technikai csodáinak egyike, ám még nem örvend széleskörű közismertségnek. Az ionizált víz egy rendkívül hatékony antioxidáns, mely nagy mennyiségű oxigénnel energetizálja az emberi szervezetet. Lúgos kémhatása által segít semlegesíteni és eltávolítani a betegségek kialakulásáért felelős, savas kémhatású káros anyagokat a szervezetből. Kiválóan hidratálja és méregteleníti a szervezetet, ugyanis az ionizált víz molekulái feleakkorák, mint a normál vízmolekulák, s így könnyebben bejutnak az emberi test szöveteibe, maguk előtt tolva, s ezáltal eltávolítva a méreganyagokat.

Japánban 1960. óta a lúgos, illetve savas vizes terápia elismert úgy belső (lúgos víz), mint külső (savas víz) használatra, és jelenleg is mint értékes gyógyterápiát alkalmazzák az ország legnagyobb kórházaiban. Ma már bárki számára elérhető egy olyan házi használatra szánt vízionizátor készülék, amellyel lúgos vizet állíthatunk elő otthonunkban.


PurePro PJ-103 RO víztisztító + lúgosító ionizátor szett

A szett összeállításával a gyártó lehetővé tette, hogy forrásvíz minőségű, kristálytiszta lúgos víz előállítása megvalósulhasson otthoni körülmények között is. Előnye a többi vízionizátorhoz képest tehát, hogy a hálózati vízben esetlegesen előforduló összes szennyeződést eltávolítja ionizálás előtt a vízből, köszönhetően a szettben 1. készülékként alkalmazott fordított ozmózis technológiának.

A PurePro PJ-103 RO háztartási víztisztító + vízionizátor szett az alábbi 2 készüléket tartalmazza:

Készülék 1.) PurePro RO105 RO (Fordított ozmózis elvén működő) víztisztító>> + 1 db visszasózó egység (CL-MIN+). Megjegyzés: a visszasózó egység az 5 lépcsős RO víztisztítóban 6. lépcsőként felszerelt ásványanyag patron, amely előkészíti ionizálásra az alacsony oldottanyag tartalmú, kristálytiszta RO vizet oldott ásványok (kalcium- és magnézium-ionok) vízbe juttatásával (oldásával).

Készülék 2.) Purepro JA-103 vízionizátor lúgosító készülék 

A RO105 víztisztító a hidegvízbekötésre, míg a JA-103 vízionizátor a RO 105 víztisztító után van csatlakoztatva.

A PJ-103 szett egy speciális, dekoratív csapot (F111) tartalmaz, amelyet a pultra kell felszerelni.

A PJ-103 szettet azoknak ajánljuk, akik valóban kristálytiszta és egyben lúgos vizet is szeretnének fogyasztani.

Beszerelés: a PJ-103 szettre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.


Garanciák

PurePro JA-103 vízionizátor: 1 év

PurePro RO105 RO víztisztító: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garancia (* Azt jelenti, hogy amennyiben a RO víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a RO víztisztító után a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

Gyártó: PurePro USA Corp.

TIPP!


Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül.

Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics