Nature's Design Patera tál 23cm (5330)

Nature's Design Patera tál 23cm (5330)
13 426 Ft
Egységár: 13 426 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Patera tál, nagy méretű, 23 cm átmérőjű

Az aranymetszés arányai alapján megtervezett Patera tál megsokszorozza ételeink elkészítésének és elfogyasztásának élvezetét. A hagyományos, szájjal fújt technikával elkészített üvegtál, gondos kézműves munka eredménye.

A tál aljába égetett fehér Élet virága szimbólum, a tál mérete miatt különösen látványos!

A fehér Élet virága szimbólumról:

Az Élet virága” világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. 

fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  A fehér Élet virága segít kitágítani az érzékelést és az  észlelést,növeli a nyitottságot és az új lehetőségek észrevételének képességét.

 

A tál méretei:

Átmérő: 23 cm

Magasság: 9 cm

Az ár egy darabra vonatkozik


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics