Nature's Design Olajfa gömbkupakos Alladin kancsó 1,3l

Nature's Design Olajfa gömbkupakos Alladin kancsó 1,3l

arany élet virága szimbólummal

23 183 Ft
Egységár: 23 183 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az olajfa és az üveg csodálatos kombinációja olyan, akár a tiszta elegancia és a természetes szépség találkozása.

A kancsó különleges formavilága felélénkíti a vizet, a kancsó alján lévő élet virága szimbólum tovább gazdagítja azt, míg az i-re a pontot a kancsó olajfa fedője teszi fel. Az olajfa ugyanis mindig a termékenységet, a dicsőséget és a békét szimbolizálta. Energiája elősegíti az inspirációt és a gördülékeny kommunikációt.


AZ ALLADIN KANCSÓRÓL

Az Alladin kancsó a Nature's Design termékek kínálatának alapja. Az Alladin kancsó - talpán az arany Élet virága szimbólummal - évek óta a legnépszerűbb termék .
A kancsó hat részből álló lépcsőzetes kialakítása, arányaiban a Fibonacci sorozat első hat számának felel meg. Így jelenik meg az aranymetszés , azaz a természetben mindenhol fellelhető rendező elv a kialakításában.
A természetes, tiszta, élő vizek teljes, hatos kristály-szerkezettel rendelkeznek. Az Alladin kancsó erre a hatos szerkezetre állítja vissza a csapvíz töredezett vízkristályait, ezáltal újjáéled a víz természetes ereje . A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással van a körülötte lévő térre is , ezért javasolt domináns helyre tenni.

 

AZ ARANY ÉLET VIRÁGA SZIMBÓLUMRÓL (kb. 23.8 karátos arany)

Az Élet virága ” világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. Mindaz a magas rezgésű információ, amit az Élet virága szimbólum jelképez, belemásolódik a vízbe, így gazdagítva azt tovább.
A színek közül a világ minden táján a legnépszerűbb az arany változat . A történelem során az aranyat mindig is az energiával társították. Így az arany Élet virága a vitalizált vizet életerő energiával gazdagítja.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics