Nature's Design Mythos pohár Szabadság angol 2,5dl (62815)

Nature's Design Mythos pohár Szabadság angol 2,5dl (62815)
2 719 Ft
Egységár: 2 719 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

"I am completely free" felirattal  

 

A Mythos poharak talpában pozitív megerősítő mondatok és avatott angyal-szimbólumoktalálhatóak, melyek különböző élethelyzetek megoldásában, készségeink, képességeink felismerésében és fejlesztésében lehetnek a segítségünkre. A feliratok mellett a színek is fontos szerepet játszanak, melyek az élethelyzetekhez kapcsolódó csakra-színeknek felelnek meg.

A pohár alján az "I am completely free" angol nyelvű felirat szerepel, ami magyarul annyit tesz: Teljesen szabad vagyok.

 A Mythos pohár hármas tagolású kialakítása az aranymetszés elve szerint készült. Tudatos kialakítása, erős anyaga miatt alkalmas az intenzív, napi használatra. Gyermekeknek és időseknek is ajánlott, mivel a poharat a stabil formatervezése miatt - nagyobb beletöltött mennyiség esetén is - könnyű tartani és felborulni sem tud! Hideg és forró italokhoz egyaránt kiválóan alkalmas. Megnöveli a beletöltött víz (vagy akár tea, limonádé, gyümölcslé, stb.) biológiai értékét, ízesebbé, zamatosabbá teszi azt.

Előállítás: A Mythos pohár géppel készül.

 

Nature's Design termékekről:

A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték nyomás, az egyenes csöveken történő szállítás és a kórozás, így a vízkristályok sokszor ki sem alakulnak benne vagy torz, ún. strukturálatlan alakot vesznek fel. A svájci Nature's Design egyedülálló termékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak, valamintszimbólumaiknak (Élet virága, csakra) köszönhetően olyan rezonanciát hoznak létre, melynek hatására a csapvíz töredezett vízkristályai szabályos szerkezetbe rendeződnek vissza, akárcsak a természetes, élő vizekben! A Nature's Design termékekbe töltött vezetékes víznek már 3 perc elegendő, hogy újra élővé váljon! A termékek által energetikailag felélénkített víz a kristálystabilitását egy hétig őrzi meg, ha külső hatások nem érik. A termékek ezen képességét - a Dr. Masaru Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett - svájci laborvizsgálatok (E. F. Braun CH-3628 Uttigen), valamint azelégedett vásárlók 14 éves pozitív tapasztalatai bizonyítják!

Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges. A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

Az ár 1 darabra vonatkozik.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics