Nature's Design Ivópohár Jasmina fehér 0,3l (6130)

Nature's Design Ivópohár Jasmina fehér 0,3l (6130)
Nature's Design Ivópohár Jasmina fehér 0,3l (6130)
Nature's Design Ivópohár Jasmina fehér 0,3l (6130)
Nature's Design Ivópohár Jasmina fehér 0,3l (6130)
4 990 Ft
Egységár: 4 990 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Jasmina pohár 3 dl, fehér Élet virága szimbólummal

A Jasmina poharakról:

Az aranymetszés arányai alapján megtervezett Jasmina poharat elegáns megjelenése, finom vonalvezetése és a Mythos pohárhoz képest vékonyabb fala miatt elsősorban  különleges alkalmakra ajánljuk. Minden pohár szájjal fújt, egyedi darab! Nemcsak esztétikailag gyarapítja otthonunk fényét, de a benne lévő víz (vagy akár tea, limonádé, gyümölcslé, stb.) biológiai hatását is megnöveli, ízesebbé, zamatosabbá teszi azt

A fehér Élet virága szimbólumról:

Az Élet virága” világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. Mindaz a magas rezgésű információ, amit az Élet virága szimbólum jelképez, belemásolódik a vízbe, így gazdagítva azt tovább. A fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  A fehér Élet virága segít kitágítani az érzékelést és az  észlelést,növeli a nyitottságot és az új lehetőségek észrevételének képességét.

A Nature's Design termékekről:

A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték nyomás, az egyenes csöveken történő szállítás és a kórozás, így a vízkristályok sokszor ki sem alakulnak benne vagy torz, ún. strukturálatlan alakot vesznek fel. A svájci Nature's Design egyedülálló termékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak, valamintszimbólumaiknak (Élet virága, csakra) köszönhetően olyan rezonanciát hoznak létre, melynek hatására a csapvíz töredezett vízkristályai szabályos szerkezetbe rendeződnek vissza, akárcsak a természetes, élő vizekben! A Nature's Design termékekbe töltött vezetékes víznek már 3 perc elegendő, hogy újra élővé váljon! A termékek által energetikailag felélénkített víz a kristálystabilitását egy hétig őrzi meg, ha külső hatások nem érik. A termékek ezen képességét - a Dr. Masaru Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett - svájci laborvizsgálatok (E. F. Braun CH-3628 Uttigen), valamint azelégedett vásárlók 14 éves pozitív tapasztalatai bizonyítják!

Elektromos, mágneses, mentális vagy egyéb feltöltés nem szükséges. A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

Az ár 1 darabra vonatkozik.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics