Nature's Design Élet virága medál 7db színes Swarovski kővel 35mm

Nature's Design Élet virága medál 7db színes Swarovski kővel 35mm
12 990 Ft
Egységár: 12 990 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

ÉLET VIRÁGA csakra medál 7 db SWAROVSKI KŐVEL

"Csakrák harmóniája..."

Az ÉLET VIRÁGA a Teremtés folyamatának, az erők harmonizálásának, illetve a harmóniába kerülésnek, a tökéletesedésnek, a Nagy Egésszel való egyesülésnek a szimbóluma. Az Élet virága egy élő jelkép. Az egyik legősibb mandala, amely a Föld számos ősi helyén megtalálható ábrázolás, szent szimbólum. Magunkon viselve ráhangolódhatunk a szimbólum magas rezgésére, az általa képviselt energiára.

Az Élet virága medál magas minőségű, ezüstözött rozsdamentes acélból készül. A szimbólum átmérője 35 mm. A 7 db színes swarovski kövecske - finoman utalva a csakrapontok harmóniájára - tovább emeli a medál és viselője rezgését. A kövek függőlegesen helyezkednek el a csakráknak megfelelő sorrendben és színben.

A medál díszdobozban, lánc nélkül kapható!

Az ár 1 darabra vonatkozik


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics