Nature's Design Üveg szívószál 21cm (Alap: 3000)

Nature's Design Üveg szívószál 21cm (Alap: 3000)

A természet legerőteljesebb mozgása az örvény. A többi termék megalkotásánál alkalmazott aranymetszés és az örvény együttes hatása felerősíti egymást a szívószálban. 

3 056 Ft
Egységár: 3 056 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Üveg szívószál 21cm (Alap: 3000)

A természet legerőteljesebb mozgása az örvény. A többi termék megalkotásánál alkalmazott aranymetszés és az örvény együttes hatása felerősíti egymást a szívószálban. A tornádótól a tenger finom hullámzásáig az örvénylő kiképzés lehetővé teszi az energia megújulását egészen a végtelen intezitásig bezárólag. A Nature's Design szívószál a kvantumfizika modern felismerései, és az életenergia természetes áramlásának emberi tapasztalatai került kifejlesztésre és kialakításra.

A Nature's Design szívószál minden folyadék fogyasztására alkalmas, még meleg italokat is ihatunk vele, mint például kávét és teát.

p>Figyelem: nem ajánlott 6 éven aluli gyermekeknek

Méret: 21 cm

Anyag: boroszilikát, hőálló, ólommentes üveg

Előállítás: 

A szívószál szájjal fújt hagyományos eljárással készül.

A Nature's Design termékek előállításához hagyományos kézműves munkára van szükség.

A szimbólumokat 600°C -on égetik bele a termékek talpába.

A termékekhez használt üveg 40%-a kvarchomok, amely magas energiahordozó tulajdonságokkal bír. A termékek anyaga ólom és egyéb nehézfémektől mentes.

Az ár 1 darabra vonatkozik.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics