Nature's Design SHINNO élet virága teás bögre 3dl

Nature's Design SHINNO élet virága teás bögre 3dl
A SHINNO teás és kávés bögre a legfinomabb porcelánból készült, elegáns elefántcsont színű kivitelben. A mindennapok tea és kávé fogyasztásának élvezete, még nagyobb élményt nyújt ebből a csodálatosan megtervezett csészéből.
4 550 Ft
Egységár: 4 550 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

SHINNO élet virága teás bögre 3dl

A SHINNO teás és kávés bögre a legfinomabb porcelánból készült, elegáns elefántcsont színű kivitelben. A mindennapok tea és kávé fogyasztásának élvezete, még nagyobb élményt nyújt ebből a csodálatosan megtervezett csészéből. Az ívelt  formája az aranymetszés alapján készült, amely a beletöltött folyadékok szerkezetét rendezi. A belsejében az élet virága szimbólum található. Űrtartalma: 3dl.

Előállítás:

Hagyományos eljárással készült.

Szimbolum:

A belsejében található élet virága szimbólum a föld számos ősi helyén megtalálható ábrázolás, szent szimbólum. Az univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi.

Az ár 1 darabra vonatkozik.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics