Nature's Design

Nature's Design termékek

Az élő víz elősegítheti a szervezetünk élettani folyamatait, fokozottabb hidratálást, méreg- telenítést, tápanyagfelszívódást és sejtközötti kommunikációt.

Nature's Design-ról

A Nature's Design termékei természetes formába visszarendezik a beletöltött víz kristályszerkezetét a speciális kialakításuknak, formaviláguknak, szimbólumaiknak, és az üveg összetételének köszönhetően. A termékeknek ezt a tulajdonságát dr. Emoto által kifejlesztett eljárás szerint történt vizsgálatok támasztják alá (E.F.Braun CH-3628 Uttigen szerint, svájci laborban).

A Nature's Design termékek erejét és hatékonyságát az elégedett vásárlók 14 éves pozitív tapasztalatai igazolják. 

Tovább

Mit jelent, hogy szabályos, rendezett szerkezetű a víz kristálya?

Dr Masaru Emoto japán vízkutató, aki híres kísérletei során elsőként örökítette meg a vízkristályokat és ezzel „láthatóvá tette a láthatatlant”, bebizonyította, hogy a pozitív dolgok megélésével a körülöttünk és a testünkben lévő víz egyaránt gyönyörű, szabályos szerkezetűvé válik. A természetben található vízek szerkezete szabályos hatos struktúrát mutat, míg a vezetékes víz szerkezete töredezett, rendezetlen.

Dr. Masaru Emoto munkásságáról egy nagyszerű dokumentum film itt tekinthető meg:

Mik is ezek a vízkristályok?

A vízkristályok a vízben lévő rezgések ábrái. A rezgés energia, láthatóvá vált információ.

Milyen hatása van a rendezett szerkezetű víznek?

Szervezetünkben az élettani folyamatok kizárólag rendezett szerkezetű vízben tudnak maradéktalanul végbemenni. A szétesett kristályszerkezetű vizet a szervezetnek először át kell alakítania, ami jelentős energiavesztességgel jár.

Mi hozza létre a TC és Nature's Design termékek esetében a hatást?

Az energia tiszta, minél tökéletesebb formában képes terjedni, az aranymetszés szabályai szerint tervezett csodálatos formájú üvegtermékek speciális hullámszerkezetüknek köszönhetően már 3 perc alatt képesek visszaadni a víznek azt a készségét, hogy újra szabályos szerkezetbe rendeződjön vissza és pozitív információkat tudjon továbbítani. A termékeknek ezt a tulajdonságát az Emoto által kifejlesztett eljárás szerint történt vizsgálatok támasztják alá (E.F.Braun CH-3628 Uttigen, svájci laborban).

Tovább
Web Analytics