Gluténmentes vanília ízű pudingpor
Felhasználási javaslat puding készítéséhez
Fél liter tejhez 40g pudingpor és 40g cukor szükséges. A pudingport kevés hideg tejjel és a cukorral elkeverve a maradék tejhez öntjük és felforraljuk. Hűtve fogyasztjuk, vagy krém készítéséhez használjuk fel.
Száraz, hűvös helyen tároljuk!
Pudingpor összetevői
- kukoricakeményítő
- vanília és tejszín aroma
- só
- színezék (tartrazin)
Diéta típusa
Energia és tápérték 100g termékben
- Energia tartalom (KJ/kcal): 1688/402
- Fehérje (g): 0.3
- Szénhidrát (g): 99
- Zsír (g): 0
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.