Új jelszó kérése
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Lecitin kapszula 80db

Lecitin kapszula 80db
2 585 Ft
Egységár: 32 Ft/db

Két B vitamin származék a kolin és az inozit, számos egyéb előnyös tulajdonságaik mellett az idegrendszerre, agyunk működésére, a memóriára hatnak jótékonyan. Mindkettő a lecitin fő alkotóeleme.

 • "Vitamin" az agynak

  Létezik két B-vitamin származék, melyek jelentősségét csak az utóbbi években kezdte felfedezni a biokémia, a vegyészet, illetve az orvostudomány.

  E két vitamin a kolin és az inozit, számos egyéb előnyös tulajdonságaik mellett az idegrendszerre, agyunk működésére, a memóriára hatnak jótékonyan. Mindkettő a lecitin fő alkotóeleme.

  A dementia, ami a kognitív funkciók, a mindennapi életben a helyzetek felismeréséhez való alkalmazkodás károsodása, az utóbbi években mind a szakmai, mind a nagyközönség érdeklődésének középpontjába került, hiszen alig van család, ahol egy-egy dementálódó beteg ne fordulna elő. A legújabb kutatási eredmények igazolták, hogy a megfelelő agyműködéshez olyan esszenciális anyagokat lehet a szervezetbe juttatni, melyek természetes úton nem, vagy csak igen kis mennyiségben kerülnek szervezetünkbe.

  Életelixír lecitin

  Az első népszerűsítő-tudományos tanácsadó könyv erről a káprázatos anyagról. Bankhofer professzor elmeséli a lecitin izgalmas történetét. Először kizárólag a gyenge idegek erősítésére szolgált. Ma számtalan tanulmány bizonyítja: a lecitin erősíti a koncentrációt, leküzdi a feledékenységet, élesíti az emlékezetet, erősíti az immunrendszert, erőnlétet és szellemi erőt kölcsönöz. A lecitin véd a stresszel és a stressz következményeivel szemben, segít megelőzni az érelmeszesedést, csökkenti a magas koleszterin- és homociszteinszintet, segít a vizsgadrukk, fáradtság és elalvási nehézségek esetén.

  Lecitin kapszula hatóanyagai

  • Lecitin: 1200 mg 

  Felhasználási javaslatok 

  • Agyműködés
  • depresszió
  • koleszterin
  • koncentráció
  • zsírégetés
 • Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics