Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Himalája sószappan 300g

Himalája sószappan 300g
1 035 Ft1035
Egységár: 3,45 Ft/g

A Himalája sószappan használatával lehetőség nyílik a krémek elhagyására. A só lehetővé teszi, hogy a bőrünk újra képes legyen magától regenerálódni.

 • Himalája sószappan tulajdonságai

  A Himalája sószappan használatával lehetőség nyílik a krémek elhagyására. A só lehetővé teszi, hogy a bőrünk újra képes legyen magától regenerálódni. Bőrünk ezt az adottságát a kozmetikumok használatával veszti el. Pl.: egy újszülöttnél a bőr képes a savas védőburok létrehozására. A szervezetünk képes magát regenerálni, ha lehetőséget adunk rá. A só alkalmazásával sikerül áthidalni a regenerációs időszakot.

  A kristálysó kiegyenlítő hatású, beállítja sav-lúg háztartást és az egyénnek megfelelő pH - értéket.

  Sószappan alkalmazási területei

  • A sószappan mindenféle bőr típusra egyaránt használható.
  • Száraz bőrnél, a só lezárja a bőr felületet, nem engedi kipárologni a nedvességet. A só használatával nem tömítjük el a bőrt, így az továbbra is lélegzik.
  • Zsíros bőrnél, a kiegyenlítő hatása miatt, harmonizálja a túlzott faggyú termelődést. Pattanásos, teenager bőrnél segíti a hormonháztartást egyensúlyba hozni, valamint gyulladáscsökkentő hatású.

  A természetes kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazi értelmében élelmiszer.
  Különleges képességein keresztül energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét a homeosztázist. Ezért a természetes kristálysó mindennemű betegségre pozitív hatással van.

  Kiszerelés: 300g
 • Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics