Új jelszó kérése
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


HÉBÉ instant homoktövis tea 60g

HÉBÉ instant homoktövis tea 60g
2 755 Ft
Egységár: 46 Ft/g

Nehezen elkerülhető, hogy a káros anyagok bekerüljenek a szervezetbe, ezért védekezzen Hébé instant homoktövis teával, mely természetes növényi kivonat vegyszeres kezelés nélkül.

 • Javítható közérzet, munkabírás és tűrőképesség

  Napjainkban rohanó életmódunk és élethelyzeteink okán általában nem táplálkozunk helyesen. A szokásos táplálékokat, magukat az állati zsírokat, keményített növényi zsírokat, a gyógyszereket rengeteg vegyi anyaggal egészítik ki, különböző adalék-anyagokkal teszik eltarthatóvá, ízletessé.

  Károsítja a májat a számos elfogadott és naponta fogyasztott táplálék, a természetazonos, szintetikus aromák, a színező anyagok, konzerválószerek éppúgy, mint a finomított cukrok, lisztek. Külön említjük az alkoholt, mint legkárosítóbbat.

  Májunk feladata, hogy megküzdjön ezekkel az anyagokkal.

  Ismeretes, hogy a fejlett iparral és kereskedelemmel működő civilizált országokban az emberek 70-80 %-a kisebb-nagyobb májkárosodásban szenved. A májbeteg sokszor nem érzi a májtájék fájdalmait, csak a fáradtságot, s emiatt késve fordul or-voshoz.

  Mivel nehezen elkerülhető, hogy a káros anyagok bekerüljenek a szervezetbe, védekezzen Hébé instant homoktövis teával, mely természetes növényi kivonat vegyszeres kezelés nélkül.

  A természetes úton nyert vitaminok

  • C-vitamin, A-vitamin, karotin, E-vitamin, fokoferol; ásványi anyagok: vas, magnézium, cink, kálium, valamint az olajsav, linolsav és linolénsav tartalma gazdag.

  Homoktövis tea felhasználás

  • naponta 2x kb 2 teáskanállal hideg vagy langyos, nem túl forró vízben elkeverve fogyasztani.
  HÉBÉ instant homoktövis tea kiszerelése: 60g/üveg 
 • Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics