Ha-Ra gyorsablaktisztíó - 19cm

Ha-Ra gyorsablaktisztíó - 19cm

Vegyszermentes tisztítószer! Takarítás csak tiszta vízzel! Ön gyorsan, tisztán és erőfeszítés nélkül tisztítja meg nemcsak üvegfelületeit, hanem minden sima felületet.

20 786 Ft
Egységár: 20 786 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Vegyszermentes tisztítószer! Takarítás csak tiszta vízzel! Ön gyorsan, tisztán és erőfeszítés nélkül tisztítja meg nemcsak üvegfelületeit, hanem minden sima felületet.

A HA-RA cég egyik csúcsterméke, mely kimagaslóan hosszú élettartammal rendelkezik. Hans Raab világcsúcsot állított be a gyorsablaktisztítóval.
Ön gyorsan, tisztán és erőfeszítés nélkül tisztítja meg nemcsak üvegfelületeit, hanem minden sima felületet (köszönhetően az ablaktisztító guminyelve magas kaucsuktartalmának).
Használata rendkívül egyszerű.
Valamennyi párna és minden guminyelv 19, 32 és 38 cm-es változatban kapható, kicserélhető és alkatrészként egyenként is beszerezhető.
A balesetveszély elkerülése érdekében a gyorsblaktisztító 1-2-3-4 m hosszú teleszkópos nyéllel meghosszabbítható.
Alkatrészei (guminyelv, párna) elemenként rendelhetőek és egyszerűen cserélhetőek.
A HA-RA a nem kopó alkatrészekre 5 év garanciát vállal.
A csepegésmentes ablaktisztításhoz ajánljuk az Ápolókoncentrátumot.

Termék tisztítása

Minden használat után a párnát folyóvízzel alaposan mossuk át. Ferdén letéve a víz 15-20 perc alatt kicsepeg a párnából. Tárolásnál ügyeljünk arra, hogy NE a gumira fektessük.

Ne elégedjen meg azzal, hogy valami tiszta, legyen egészségesen tiszta!

A Ha-Ra vegyszermentes tisztítószerek csökkentik az allergiaveszélyt, gazdaságos és professzionális partner a takarító vállalkozásoknak, valódi kincs a takarítást nem kedvelő háziasszonyok számára! A Ha-Ra tisztaság nem kíván egy főállású otthon-takarítót. A bőrnek sokszor többet ártanak a kozmetikumok mint amennyit használnak! 
A Ha-Ra ápolószerekkel a vegyszerek feledésbe merülnek, és marad a kompromisszumok nélküli EGÉSZSÉG.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics