Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra gyorsablaktisztíó - 19cm

Ha-Ra gyorsablaktisztíó - 19cm
18 395 Ft
Egységár: 18 395 Ft/db

Vegyszermentes tisztítószer! Takarítás csak tiszta vízzel! Ön gyorsan, tisztán és erőfeszítés nélkül tisztítja meg nemcsak üvegfelületeit, hanem minden sima felületet.

 • Vegyszermentes tisztítószer! Takarítás csak tiszta vízzel! Ön gyorsan, tisztán és erőfeszítés nélkül tisztítja meg nemcsak üvegfelületeit, hanem minden sima felületet.

  A HA-RA cég egyik csúcsterméke, mely kimagaslóan hosszú élettartammal rendelkezik. Hans Raab világcsúcsot állított be a gyorsablaktisztítóval.
  Ön gyorsan, tisztán és erőfeszítés nélkül tisztítja meg nemcsak üvegfelületeit, hanem minden sima felületet (köszönhetően az ablaktisztító guminyelve magas kaucsuktartalmának).
  Használata rendkívül egyszerű.
  Valamennyi párna és minden guminyelv 19, 32 és 38 cm-es változatban kapható, kicserélhető és alkatrészként egyenként is beszerezhető.
  A balesetveszély elkerülése érdekében a gyorsblaktisztító 1-2-3-4 m hosszú teleszkópos nyéllel meghosszabbítható.
  Alkatrészei (guminyelv, párna) elemenként rendelhetőek és egyszerűen cserélhetőek.
  A HA-RA a nem kopó alkatrészekre 5 év garanciát vállal.
  A csepegésmentes ablaktisztításhoz ajánljuk az Ápolókoncentrátumot.

  Termék tisztítása

  Minden használat után a párnát folyóvízzel alaposan mossuk át. Ferdén letéve a víz 15-20 perc alatt kicsepeg a párnából. Tárolásnál ügyeljünk arra, hogy NE a gumira fektessük.

  Ne elégedjen meg azzal, hogy valami tiszta, legyen egészségesen tiszta!

  A Ha-Ra vegyszermentes tisztítószerek csökkentik az allergiaveszélyt, gazdaságos és professzionális partner a takarító vállalkozásoknak, valódi kincs a takarítást nem kedvelő háziasszonyok számára! A Ha-Ra tisztaság nem kíván egy főállású otthon-takarítót. A bőrnek sokszor többet ártanak a kozmetikumok mint amennyit használnak! 
  A Ha-Ra ápolószerekkel a vegyszerek feledésbe merülnek, és marad a kompromisszumok nélküli EGÉSZSÉG.


  Tájékoztatás

  Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

   

 • Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics