Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Vario gyorsablaktisztíó - 19cm

Ha-Ra Vario gyorsablaktisztíó - 19cm
23 370 Ft
Egységár: 23 370 Ft/db

A Ha-Ra Vario Gyorsablaktisztítóval Ön gyorsan, hatékonyan tisztítja meg sima felületeit!

 • Vario gyorsablaktisztító

  A Ha-Ra Vario Gyorsablaktisztítóval Ön gyorsan, hatékonyan tisztítja meg sima felületeit! Rendkívüli minősége, hosszú élettartama 5-7000 m2 ablaküveg felület megtisztítását teszi lehetővé. Négyféle módon beállítható fogantyúval rendelkezik, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is használható legyen. Sokoldalúan beállítható guminyelvével Ön minden problémás helyet elérhet.

  Peremvédővel és kipárnázott betéttel felszerelve, hogy a keret ne karcolódhasson meg.

  A balesetveszély elkerülése érdekében a gyorsblaktisztító 1-2-3-4 m hosszú teleszkópos nyéllel meghosszabbítható. A csepegésmentes tisztításhoz ajánljuk az Ápolókoncentrátumot.

  Termék tisztítása

  Minden használat után a párnát folyóvízzel alaposan mossuk át. Ferdén letéve a víz 15-20 perc alatt kicsepeg a párnából. Tárolásnál ügyeljünk arra, hogy NE a gumira fektessük.


  Tájékoztatás

  Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

   

 • Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics