Ha-Ra Sárga Száraz tisztítókesztyű

Ha-Ra Sárga Száraz tisztítókesztyű

Tisztítókesztyű a pormentes otthon érdekében

11 150 Ft
Egységár: 11 150 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A pormentes otthon érdekében

Portalanításra és könnyű szennyeződések (por, hajszálak, bolyhok) eltávolítására szolgál az egész lakásban. Különösen ajánljuk porallergiában szenvedőknek, mert a munka közben nem keveredik fel a por.

Alkalmazási terület:

Bútorok, lakkozatlan és viaszos felületek, textil falikárpitok, gobelinek, lámpabúrák, lambériák, faragások, képek, képkeretek, festmények, ólomüvegek, TV-k, számítógépek, nagy levelű virágok, könyvek, könyvespolcok, tisztítására, pormentesítésére. Pókhálózásra, elhullott haj összeszedésére.

Használata:

A kesztyűt csak szárazon szabad használni. Használat előtt a tisztítandó felületet átdörzsöljük, hogy kialakuljon az elektrosztatikus feltöltődés. Végül a portalanításra váró felületet lassan, könnyedén áttöröljük.

Egyéb tanács:

Használat után a kesztyűt a szabadban jól ki kell rázni, átkefélni vagy kiporszívózni.

Termék tisztítása

Kézzel, vagy mosógépben tisztítható 40 C°-on, öblítőszer nélkül. Vízlágyítót tartalmazó mosóporral nem mosható. Szárítógépbe nem tehető!


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics