Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Saphir tisztítókendő

Ha-Ra Saphir tisztítókendő
6 565 Ft
Egységár: 6 565 Ft/db

Otthona vegyszermentes tisztaságáért. A Saphir kendő valamennyi sima felület lemosására alkalmas.

 • Hurkolt szövésű anyag, mely alaposan és mélyen tisztít. Újfajta tisztító rostszálakból áll - fő alkotó eleme a viszkóz. Egy munkafolyamatban tisztít és szárít.

  Alkalmazási terület:

  A Saphir kendő valamennyi sima felület lemosására alkalmas. Használható tükrök, magasfényű, modern bútorok, irodai bútorok, konyhai berendezések és bútorok tisztítására. A rostszálak és a textil szerkezete lehetővé teszi, hogy tiszta vízzel használjuk.

  Használata:

  A benedvesített kendőt kicsavarva töröljük át könnyedén a tisztítandó felületet. Csak a visszaápolást igénylő felületek tisztításakor használjon 2 csepp Ápolókoncentrátumot két liter vízhez keverve. Az első használat előtt mossa ki alaposan a kendőt!

  Figyelem! Minden használat után szellős helyre felakasztva szárítsuk meg, hiszen a textil fő alkotórésze fa (viszkóz), és így lehet megakadályozni a korhadást.


  Tájékoztatás

  Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

   

 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics