Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Nano tisztítókendő

Ha-Ra Nano tisztítókendő
5 625 Ft
Egységár: 5 625 Ft/db

Különösen alkalmas a konyhában általános tisztításához. A Nano intenzív tisztítóerővel rendelkezik, utántörlést általában nem igényel. A háztartásban kisebb felületek tisztítására ajánljuk.

 • A speciális szálelrendezéssel elkészített textil a legmagasabb igényeknek is megfelel, mivel intenzív tisztítóereje mellett a kezelt felület megóvásáról is gondoskodik. A nano intenzív tisztítóerővel rendelkezik, utántörlést általában nem igényel. Különösen alkalmas a konyhában általános tisztításához.

  Évekig tartó kutatás és fejlesztés eredményeként, a Mach 6-os anyag továbbfejlesztéseként alakították ki ezt a minden idők legkiválóbb tisztító anyagát.

  A termékcsalád High-Tech ipari szálakból készül, amely a nano tartományhoz közeli fehér struktúra valamint egy egyedülálló, kék monofil struktúra kombinációja.

  A szövet még a legkisebb pórusokat is kitisztítja az ultrahang-, és kapilláris hatás következtében.

  A fürdőszobában használhatjuk napi takarításnál mosdók, csempék, fúgák tisztításához. Ápolókoncentrátummal alkalmazható szőnyeg-, és kárpitfoltok tisztítására. (száraz itatást igényel). Az elzsírosodott felületek esetén fokozhatjuk a tisztítóerőt Saponella-val.

 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics