Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Nano Pure Perfect padlópárna - 32,5cm

Ha-Ra Nano Pure Perfect padlópárna - 32,5cm
19 545 Ft
Egységár: 19 545 Ft/db

A Nano Pure Perfect padlópárna a kényes padlók ápolója. A Nano széria legújabb fejlesztése, amely a közkedvelt Nano Gold Soft kényes padlókra kifejlesztett változata.

 • A Nano Pure Perfect padlópárna a kényes padlók ápolója. A Nano széria legújabb fejlesztése, amely a közkedvelt Nano Gold Soft kényes padlókra kifejlesztett változata.

  Alkalmazási terület

  Bármely beltéri felület (márvány, gránit, csempe, magasfényű, sima felületek, parketta, és laminált padló, fafelületek, lambériák, műanyag, linóleum) nedves feltörléséhez.

  Használata

  5 liter vízbe tegyünk 2 csepp Ápolókoncentrátumot. Mártsuk bele a padlópárnát és a szálakat egymásra hajtva gyengén, nyomjuk ki a Pressbuttler nyomóvödör segítségével (ne legyen túl vizes).

  Termék tisztítása

  A textilek kézzel, vagy mosógépben tisztíthatók 40 C°-on, Saponella mosóporral, öblítőszer nélkül. Vízlágyítót tartalmazó mosóporral nem mosható. Szárítógépbe nem tehető!

  Ne elégedjen meg azzal, hogy valami tiszta, legyen egészségesen tiszta!

  A Ha-Ra vegyszermentes tisztítószerek csökkentik az allergiaveszélyt, gazdaságos és professzionális partner a takarító vállalkozásoknak, valódi kincs a takarítást nem kedvelő háziasszonyok számára! A Ha-Ra tisztaság nem kíván egy főállású otthon-takarítót. A bőrnek sokszor többet ártanak a kozmetikumok, mint amennyit használnak!

  A Ha-Ra ápolószerekkel a vegyszerek feledésbe merülnek, és marad a kompromisszumok nélküli EGÉSZSÉG.

 • Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics