Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Nano Igel padlópárna - 32,5cm

Ha-Ra Nano Igel padlópárna - 32,5cm
19 545 Ft
Egységár: 19 545 Ft/db

A Nano Gold Igel High-tech ipari szálakból felépülő univerzális tisztítópárna. A legkisebb padlópárna elkészítéséhez is kb. 56 millió különálló szálat használtak fel, melyet a párna teljes területén monofil szálakkal ötvöztek.

 • A Nano Gold Igel High-tech ipari szálakból felépülő univerzális tisztítópárna. A legkisebb padlópárna elkészítéséhez is kb. 56 millió különálló szálat használtak fel, melyet a párna teljes területén monofil szálakkal ötvöztek.

  Alkalmazási terület:

  Száraztisztításhoz minden felületre, kivéve plexiüveg, puha műanyag, és akril.

  Vizes tisztításhoz és vizes alaptisztításhoz járólapok, gránit, márvány, finomkő, kő- és biztonsági lapok, homokkő, PVC, stb. esetén. Igény esetén Nano Soft párnával utántörölhető.

  Használata:

  5 liter vízbe tegyünk 2 csepp Ápolókoncentrátumot. Mártsuk bele a padlópárnát és a szálakat egymásra hajtva gyengén nyomjuk ki a Pressbuttler nyomóvödör segítségével.

  Termék tisztítása

  A textilek kézzel, vagy mosógépben tisztíthatók 40 C°-on, Saponella mosóporral, öblítőszer nélkül. Vízlágyítót tartalmazó mosóporral nem mosható. Szárítógépbe nem tehető!

  Ne elégedjen meg azzal, hogy valami tiszta, legyen egészségesen tiszta!

  A Ha-Ra vegyszermentes tisztítószerek csökkentik az allergiaveszélyt, gazdaságos és professzionális partner a takarító vállalkozásoknak, valódi kincs a takarítást nem kedvelő háziasszonyok számára! A Ha-Ra tisztaság nem kíván egy főállású otthon-takarítót. A bőrnek sokszor többet ártanak a kozmetikumok mint amennyit használnak!

  Ha-Ra ápolószerekkel a vegyszerek feledésbe merülnek, és marad a kompromisszumok nélküli EGÉSZSÉG.

 • Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics