Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Nano Gold Soft padlópárna - 32,5cm

Ha-Ra Nano Gold Soft padlópárna - 32,5cm
19 545 Ft
Egységár: 19 545 Ft/db

A Nano Gold Soft High-tech ipari szálakból felépülő univerzális tisztítópárna.

 • A Nano Gold Soft High-tech ipari szálakból felépülő univerzális tisztítópárna. A legkisebb padlópárna elkészítéséhez is több mint 56 millió különálló szálat használtak fel. A párna szélein levő kék szálak feltépik a szennyeződést, amelyet a fehér szálak magukba szívnak.

  Megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek is, mivel intenzív tisztítóereje mellett pórusmély tisztítást végez és gondoskodik a kezelt felület megóvásáról.

  Alkalmazási terület

  Bármely beltéri felület (márvány, gránit, csempe, magasfényű, sima felületek, parketta, és laminált padló, fafelületek, lambériák, műanyag, linóleum) nedves feltörléséhez. Kivételek: plexiüveg, puha műanyag és akryl.

  Használata

  5 liter vízbe tegyünk 2 csepp Ápoló koncentrátumot. Mártsuk bele a padlópárnát és a szálakat egymásra hajtva gyengén nyomjuk ki a Pressbuttler nyomóvödör segítségével (ne legyen túl vizes).

  Termék tisztítása:

  A textilek kézzel, vagy mosógépben tisztíthatók 40 C°-on, Saponella mosóporral, öblítőszer nélkül. Vízlágyítót tartalmazó mosóporral nem mosható. Szárítógépbe nem tehető!

  Ne elégedjen meg azzal, hogy valami tiszta, legyen egészségesen tiszta!

  A Ha-Ra vegyszermentes tisztítószerek csökkentik az allergiaveszélyt, gazdaságos és professzionális partner a takarító vállalkozásoknak, valódi kincs a takarítást nem kedvelő háziasszonyok számára! A Ha-Ra tisztaság nem kíván egy főállású otthon-takarítót. A bőrnek sokszor többet ártanak a kozmetikumok, mint amennyit használnak!

  A Ha-Ra ápolószerekkel a vegyszerek feledésbe merülnek, és marad a kompromisszumok nélküli EGÉSZSÉG.

 • Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics