Ha-Ra Nano Gold Soft padlópárna - 32,5cm

Ha-Ra Nano Gold Soft padlópárna - 32,5cm

A Nano Gold Soft High-tech ipari szálakból felépülő univerzális tisztítópárna.

20 319 Ft
Egységár: 20 319 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Nano Gold Soft High-tech ipari szálakból felépülő univerzális tisztítópárna. A legkisebb padlópárna elkészítéséhez is több mint 56 millió különálló szálat használtak fel. A párna szélein levő kék szálak feltépik a szennyeződést, amelyet a fehér szálak magukba szívnak.

Megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek is, mivel intenzív tisztítóereje mellett pórusmély tisztítást végez és gondoskodik a kezelt felület megóvásáról.

Alkalmazási terület

Bármely beltéri felület (márvány, gránit, csempe, magasfényű, sima felületek, parketta, és laminált padló, fafelületek, lambériák, műanyag, linóleum) nedves feltörléséhez. Kivételek: plexiüveg, puha műanyag és akryl.

Használata

5 liter vízbe tegyünk 2 csepp Ápoló koncentrátumot. Mártsuk bele a padlópárnát és a szálakat egymásra hajtva gyengén nyomjuk ki a Pressbuttler nyomóvödör segítségével (ne legyen túl vizes).

Termék tisztítása:

A textilek kézzel, vagy mosógépben tisztíthatók 40 C°-on, Saponella mosóporral, öblítőszer nélkül. Vízlágyítót tartalmazó mosóporral nem mosható. Szárítógépbe nem tehető!

Ne elégedjen meg azzal, hogy valami tiszta, legyen egészségesen tiszta!

A Ha-Ra vegyszermentes tisztítószerek csökkentik az allergiaveszélyt, gazdaságos és professzionális partner a takarító vállalkozásoknak, valódi kincs a takarítást nem kedvelő háziasszonyok számára! A Ha-Ra tisztaság nem kíván egy főállású otthon-takarítót. A bőrnek sokszor többet ártanak a kozmetikumok, mint amennyit használnak!

A Ha-Ra ápolószerekkel a vegyszerek feledésbe merülnek, és marad a kompromisszumok nélküli EGÉSZSÉG.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics