Ha-Ra Mach6 tisztítókesztyű

Ha-Ra Mach6 tisztítókesztyű

A gyönyörű autók ápolásához

12 362 Ft
Egységár: 12 362 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A gyönyörű autók ápolásához

A Mach 6 kesztyű, a Ha-Ra termékek legújabb generációjához tartozik. Mivel a textil szálvastagsága kisebb, mint egy mikroszálas terméké, ezért vízmegtartó kapacitása is lényegesen nagyobb (kapilláris hatás).A Mach-6 kesztyű mozgatás közben szétporlasztja és egyenletesen eloszlatja a vízcseppeket tisztítandó felületen. Így kialakul egy mélytisztító hatás, intenzív és magas tisztítóteljesítménnyel párosulva.A Mach 6 kesztyű kék-fehér oldala további mechanikai tisztítást végez, a beleszőtt kék Ultra szálaknak köszönhetően. Így az egyenetlen felületek pórusaiba is bejuttatja a nedvességet.

Használata:
A benedvesített kesztyűt gyengén kinyomva töröljük át könnyedén a tisztítandó felületet először a kék oldallal, majd a kesztyűt kicsavarva áttörölhetjük a fehér felével. Csak a visszaápolást igénylő felületek tisztításakor használjon 2 csepp Ápolókoncentrátumot 2 liter vízhez keverve.

Termék tisztítása

A textilek kézzel, vagy mosógépben tisztíthatók 40 C°-on, Saponella mosóporral, öblítőszer nélkül. Vízlágyítót tartalmazó mosóporral nem mosható. Szárítógépbe nem tehető!


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics