Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Mach6 tisztítókesztyű

Ha-Ra Mach6 tisztítókesztyű
10 940 Ft
Egységár: 10 940 Ft/db

A gyönyörű autók ápolásához

 • A gyönyörű autók ápolásához

  A Mach 6 kesztyű, a Ha-Ra termékek legújabb generációjához tartozik. Mivel a textil szálvastagsága kisebb, mint egy mikroszálas terméké, ezért vízmegtartó kapacitása is lényegesen nagyobb (kapilláris hatás).A Mach-6 kesztyű mozgatás közben szétporlasztja és egyenletesen eloszlatja a vízcseppeket tisztítandó felületen. Így kialakul egy mélytisztító hatás, intenzív és magas tisztítóteljesítménnyel párosulva.A Mach 6 kesztyű kék-fehér oldala további mechanikai tisztítást végez, a beleszőtt kék Ultra szálaknak köszönhetően. Így az egyenetlen felületek pórusaiba is bejuttatja a nedvességet.

  Használata:
  A benedvesített kesztyűt gyengén kinyomva töröljük át könnyedén a tisztítandó felületet először a kék oldallal, majd a kesztyűt kicsavarva áttörölhetjük a fehér felével. Csak a visszaápolást igénylő felületek tisztításakor használjon 2 csepp Ápolókoncentrátumot 2 liter vízhez keverve.

  Termék tisztítása

  A textilek kézzel, vagy mosógépben tisztíthatók 40 C°-on, Saponella mosóporral, öblítőszer nélkül. Vízlágyítót tartalmazó mosóporral nem mosható. Szárítógépbe nem tehető!

 • Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics