Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Blue kendő fémtisztító pasztához

Ha-Ra Blue kendő fémtisztító pasztához
2 900 Ft
Egységár: 2 900 Ft/db

Méreganyag-, és savmentes termék.

 • Méreganyag-, és savmentes termék.

  Tisztít, políroz és konzervál egy munkafázisban. Otthonában csillogó felületet biztosít.

  Alkalmazási terület:

  nemesfém, króm, alumínium, arany, ezüst, sárga-, és vörösréz, ón, zománc, üveg, műanyag, kerámia, kristály, stb. felülethez. Különösen hasznos a háztartásban: csempék, mosdók, kádak, WC-k, tuskabinok, konyhai edények, evőeszközök, konyhabútorok, fém dísztárgyak, csöpögtetők, armatúrák, kályhalapok, ceránfelületek, műanyag ablakok, rolók, fűtőtestek, kerti bútorok és ablaküvegek tisztításához. Autó ápolásakor: lakókocsik, autóbelső teteje, autó krómozott alkatrészei (rovarmaradvány, bogárpiszok). Kézművességhez, gasztronómiában, hobbi- és szabadidős tevékenységekhez: csónakok, sílécek, tenisz-, és sportcipők, serlegek, hangszerek, stb. polírozására. Vízkő- és zsíroldó hatású.

  Használata:

  A nedves Ha-Ra Blue kendőt alaposan habosítsuk fel a pasztán, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsuk meg a felületet. Ezután folyó víz alatt alaposan öblítsük le, vagy nedves Ha-Ra kendővel töröljük át. Végül polírozzuk fel. A Ha-Ra Blue Tisztítópasztá-t használat után hagyjuk megszikkadni, és a dobozt csak ezután zárjuk le. Legyünk óvatosak, ha puha műanyagot tisztítunk.

  Termék tisztítása

  Használat után a kendőt mosssuk ki kézzel vagy mosógépben 40 fokon Saponella mosóporral, vagy néhány csepp Ápolókoncentrátummal.

  Öblítőszert ne használjunk!

 • Tömeg
  150 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics