Happyskin termékek

Happyskin termékek

MAGYAR GYÁRTÓKÉNT FIGYELÜNK ARRA, HOGY HA LEHET, HAZAI ALAPANYAGOKKAL DOLGOZZUNK.

Levendula virágvizünket például a Pannonhalmi Főapátságból szerezzük be, míg az öko kecsketej Gyűrűfűről érkezik.

Amit azonban nem tudunk itthonról beszerezni, azt nagyrészt Németországból, a legkiválóbb alapanyagok forgalmazóitól importáljuk. BIO virágvizeket, hidegen sajtolt olajokat, organikus vajakat használunk, amelyek kizárólag a BDIH által engedélyezett natúr alapanyaglistán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki.

Nem ismerek kompromisszumokat, ha a minőségről, illetve a hatékonyságról van szó. Ahogy az is sziklaszilárd alapelvünk, hogy elzárkózunk az állatkísérletek elől minden természetes natúrkozmetikumunk esetében.

Több, mint 70%-a natúrkozmetikumainknak vegán, így azok is megtalálják a megfelelő természetes kozmetikumokat, akik vegán életmódot folytatnak.

Tovább

A HappySkin termékcsalád teljes mértékben elkötelezett a natúr kozmetikumok iránt, mivel azok akár megoldást jelenthetnek felnőttek és gyermekek ismeretlen eredetű bőrproblémájára, ekcémájára, de szívből ajánlható azoknak is, akik csak egyszerűen odafigyelnek arra, hogy mit használnak saját maguk és szeretteik kozmetikumként a mindennapokban.

Természetes kozmetikumaink gondosan válogatott natúr alapanyagokból készülnek. Hidegen sajtolt olajakat, organikus vajakat, különleges virágvizeket, természetes színezékeket használnak a gyártási folyamat során, melyek csak a BDIH (Bundesverband deutscher Industrie- und Handelsunternehmen) által engedélyezett natúr alapanyag listán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki!

A HappySkin termékei időről-időre mikrobiológiai bevizsgáláson esnek át a legjobb minőség és a biztonságos használat érdekében. A termékek 90%-ban vegánok, nem tartalmaznak állati eredetű komponenst. Sőt a gyártás során állatkisérleteken sem teszteljük a termékekekt!

A termékek megálmodója Dr.Forrai Márta, orvos, természetgyógyász és lánya, Göcsei Kamilla. Így egy családi vállalkozás keretében született meg a HappySkin termékcsalád. Márta több, mint 20 éve aktívan gyakorolja az általa elsajátított módszereket és 12 éve oktatja a PTE Főiskolai Karának bizonyos szakain és a Testnevelési Egyetemen az alternatív medicinát. 13 éve egy magániskolát is vezet, ahol a miniszteri rendelkezés szerint természetgyógyászokat képez. Homeopátiás és mezoterápiás szépészeti kezelések több éve fontos szerepet töltenek be munkájában. Ezeknek a kezeléseknek az alkalmazása során merült fel az igény hiánypótló natúr kozmetikai termékek gyártására.

Szavazzon bizalmat és próbálja ki termékeinket! Nem fognak csalódást okozni!

Tovább
Web Analytics