A hajdina jellemző tápanyaga a többi gabonaféléhez hasonlóan a szénhidrát, amely 56-77%-ban keményítő, 17-20%-ban élelmi rost, ennek 12-17%-a cellulóz, valamint hemicellulózt és lignint is tartalmaz.
Hogy is lehetne ellenálni egy frissen sült fasírtnak?
A húsmentes hajdinás fasírtport nem csak vegetáriánusoknak ajánljuk. Ha nincs időnk vacsorát készíteni a családnak, akkor a hajdinás fasírtpor ideális megoldás egy finom és kiadós fogásnak.
Elkészítése
A pástétomport vízzel simára keverjük és üvegesre párolt hagyma hozzáadásával pástétomsűrűségűre főzzük. A port, vagy a főzött krémet hűtőben tároljuk.
Összetevők
- szójagranulátum
- étkezési keményítő
- zsemlemorzsa
- (búzaliszt, víz,só, élesztő)
- hajdinapehely (8%)
- napraforgó
- burgonyaliszt
- lenpehely
- árpa, -búza, -rozs, és zabpehely
- tengeri só
- fűszerpaprika
- NATURA ételízesítő, mely nem tartalmaz ízfokozót (nátrium-glutamát)
A termék nem tartalmaz ízfokozót, vagy egyéb kémiai adalékot, így fogyasztásakor a természetes ízek összhangja ízlelhető!
A termék GMO mentesszóját tartalmaz.
A termék kiszerelése
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.