Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Ha-Ra Aglaia-DRC Napozógél 150ml

Ha-Ra Aglaia-DRC Napozógél 150ml
9 790 Ft
Egységár: 65 Ft/ml

Az Aglaia-DRC Napozógél megfelel a legmodernebb kozmetikai színvonalnak. Parfüm-, emulgeátor-, zsír- és olajmentességének köszönhetően allergiásoknak, még napallergiásoknak is alkalmas.

 • Ha-Ra Aglaia-DRC Napozógél 150ml

  Az Aglaia-DRC Napozógél megfelel a legmodernebb kozmetikai színvonalnak.        

  Parfüm-, emulgeátor-, zsír- és olajmentességének köszönhetően allergiásoknak, még napallergiásoknak is alkalmas.

  Az Aglaia-DRC Napozógélt naponta csak egyszer kell felvinni. Bőrtípustól és testrésztől függően a védelem 8 órán át is eltarthat, még úszás és izzadás után is. A lipo- rendszer komplexum a legmodernebb napozó védelem. A liposzómákba beépített UVA és UVB filterek - úgy, ahogy egy biológiai enzim-filter - a bőr kötőszöveteihez kapcsolódnak, vízálló védelmet biztosítva számunkra.

  Egy további fizikális filter megerősített védelmet nyújt a fokozott napsugárzások ellen.

  Az enzim-filter emellett a bőr nap által kifejtett öregedési hatásai ellen is véd. Mivel a túl intenzív napozás árt a bőrnek és az egészségnek, azoknak is ajánlott magas faktorszámú naptejet használni az év első napozásaihoz, akik nem érzékenyek a nap sugaraira és nem szoktak leégni. Szülőként gondoljunk gondtalan gyermekeinkre! Ez a termék kis gyermekek számára, a 8. hónaptól alkalmas, ezen kívül azoknak a kis gyerekeknek és sportolóknak is , akik a napi egyszeri felvitelt értékelni tudják (nagyon kis gyermeket ajánlott árnyékban tartani).

  Az Aglaia-DRC Napozógélt 30-45 perccel a napozás előtt kis mennyiségben kell felvinni a száraz bőrre, hogy a liposzómáknak legyen idejük hatóanyagaikat a bőr különböző pórusaiba beágyazni.

  Állatkísérletek nélkül!!! A védőfaktor megfelel a nemzetközi normáknak (COLIPA által bevizsgált és bőrgyógyászok által tesztelt ).

  DRC napozógél kiszerelése: 150ml

 • Tömeg
  150 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics