Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Galaktiv-Bio szúnyogriasztó spray 100ml

Galaktiv-Bio szúnyogriasztó spray 100ml
1 465 Ft1465
Egységár: 15 Ft/ml

A Galaktiv-Bio szúnyogriasztó spray vadonatúj rovarriasztó szer, amelyek kizárólag természetes anyagok felhasználásával készültek. 

 • Rovarűzés csak természetesen

  Vadonatúj rovarriasztó szer, amely kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült. Hatásos a csípő és vérszívó rovarok ellen, mint pl: a szúnyog, muslinca, bögöly és más csípőlegyek.

  Különleges előny és teljeskörű alkalmazhatóság

  Víz-, és izzadtságálló termék, nedvesség hatására nem veszít hatékonyságából. Ezáltal nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.

  Kizárólag természetes hatóanyagok

  A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés mindeddig azt jelentette, hogy bőrünkön mérgező, irritáló anyagokat kellett elviselnünk.

  A GalaktivBio termék fő hatóanyaga a p-Mentha-3, 8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. Kisgyermekek bőrén is alkalmazható.

  A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton.

  Igazolt hatás

  Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül. A szer a kezelt bőrterületen speciális "aurát" képez, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. Nagy fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy a GalaktivBio a mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen. A vizsgálatok során a bőrbarát funkció "nagyon jó", míg a rovarriasztás hatékonysága "kiváló" minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel).

  Használati tudnivalók

  • A termék használható terhesség alatt és szoptatási időszakban is.
  • Arcon való alkalmazásnál csak a szembe, szájba kerülést kell elkerülni.
  • A használatnak nincs különösebb korlátja, a szert a bőr jól tolerálja, mellékhatás nem mutatható ki.
  • Őrizkedjünk mindenesetre a gyulladt, berepedt bőrfelületen való alkalmazástól.
  • Illóolajokra érzékenyek ne használják, gyermekek a flakonhoz ne férjenek hozzá.

  A szúnyogriasztó OTH engedély száma: 1775 / 2005, a kullancsriasztó CE jeles, 1 kategóriába tartozó, veszélyes betegségeket megelőző orvostechnikai eszköz.

 • Tömeg
  150 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics