Dr. Chen Bambusz Pálcás Füstölő Jázmin Illatú 20db

Dr. Chen Bambusz Pálcás Füstölő Jázmin Illatú 20db

Serkenti tudatalatti érzékenységünket, megfelelő hangulatot teremt a szellemi munkához, megnyugtatja az idegeket, segít összpontosítani. 

255 Ft
Egységár: 13 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Vigyen Ön is egy kis varázslatot a hétköznapokba!

A hagyományok szerint a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és ún. "mártásos" technikával készítik, többnyire az egyes műhelyek titkosan kezelt receptjei szerint. Az ilyen füstölők illata a szobákban kellemes légkört varázsol, a bútorokból és függönyökből kiviszi a dohszagot és a cigarettafüstöt. Egyes fajták elriasztják a szúnyogokat és legyeket, míg mások a szexuális együttléthez biztosítanak intim légkört, s megint mások pedig a szellemi elmélyülést segítik elő, segítik az összpontosítást, megnyugtatják az idegeket, erősítik a tudatalatti érzékenységét.

A Dr. Chen Bambusz Pálcás Jázmin Illatú füstölő égetése    

  • A füstölőpálcika végét vízszintesen tartva meggyújtjuk , majd 1-2 másodperc múlva finoman elfújjuk a lángot és ezután parázslani és füstölni fog.
  • A parázsló füstölőpálcikát fa,fém,kerámia,bambusz füstölőtartóban égethetjük, de erre a célra akár egy virágcsrépben lévő föld, vagy egy tálka homok is megfelel.
  • Egyszerre több illatot is füstölhetünk, így kialakíthatjuk saját illatkompozíciónkat is. 
  • A füstölőket sötét, száraz helyen tároljuk, lehetőleg saját zacskójában, így akár évekig is tárolhatjuk minőségvesztés nélkül.
Dr. Chen Bambusz Pálcás Füstölő Jázmin Illatú kiszerelése: 20db/doboz

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics