Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


CM3 Alginat Kapszula 50db

CM3 Alginat Kapszula 50db
9 570 Ft9570
Egységár: 191 Ft/db

Használata egyszerű, és a működési alapelve, hogy telítettség és jóllakottság érzetét kelti, így az önsanyargatás kínzó tünete kizárt, éhezés nélkül fogyhatunk le.

 • A CM3 Alginat egy igazi biotechológiai szenzáció

  Hatása klinikailag tesztelt és bizonyított, egyedülálló mechanizmusával megreformálja a fogyókúrázást!

  A CM3 tulajdonképpen egy természetes alapanyagokból készült kapszula, melyet étkezés előtt kell bevenni. Használata egyszerű, és a működési alapelve, hogy telítettség és jóllakottság érzetét kelti, így az önsanyargatás kínzó tünete kizárt, éhezés nélkül fogyhatunk le.

  A fogyás így könnyebbé válik, az eredmény biztos, és végleges!

  A CM3 egy speciális összetevőt, Alginatot tartalmaz, amely barnamoszatból nyert rostanyag.

  A CM3 Alginat aktív összetevőjét, az Alginat-testet azért alkották meg, hogy a gyomor savas közegében stabil maradjon, és órákon át biztosítsa a jóllakottság érzését.

  A CM3 kapszulát étkezés előtt félórával kell bevenni, a gyomorba kerülve zselészerű anyaggá duzzad, és több órán keresztül ingerli a gyomor azon érzékelőit, melyek a jóllakottság-érzésért felelősek. Így az agy folyamatosan azt az üzenetet kapja, hogy jól vagyunk lakva.

  Mivel a CM3 Alginat-test az étkezés előtt, alatt és után is folyamatosan aktív, ezért hosszan tartó telítettség érzését kelti, így hosszú ideig jóllakottnak érezhetjük magunkat.

  Természetes módon bomlik le a bélben. Miután a CM3 Alginat a gyomorból a vékonybélbe kerül, a zselészerű anyag – a lúgos kémhatású környezetben – teljes mértékben feloldódik.

  CM3 Alginat Kapszula kiszerelése: 50db 
 • Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics