CleanLife eldobható zuhanyszűrő (CL-WFSH)

CleanLife eldobható zuhanyszűrő (CL-WFSH)
6 498 Ft
Egységár: 6 498 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A CleanLife eldobható zuhanyszűrőt a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelni. A készülék kivehető (azaz cserélhető) szűrőbetétet nem tartalmaz, csak magát a szűrést elvégző töltetet, így a készülék elhasználódást követően kidobandó. Praktikus utazáskor, nyaraláskor, hétvégi házakban, továbbá más kis vízfelhasználású helyeken.

Szűrőtöltet

  • aktívszén, mely a zuhanyszűrőn áthaladó vizet megtisztítja.

Mit szűr ki a vízből az aktívszén töltet?

  • Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl.: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyi anyagok) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat.
  • Az aktívszén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására is, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél. Így a zuhanyszűrőben a fő védelmi vonalat biztosítja az aktívszén a klór és származékai ellen.

A szabad és kötött aktív klór és klórszármazékok, az íz- és szagrontó oldott szerves szennyező anyagok eltávolításával javítja a víz ízét és illatát. A zuhanyszűrőben van még 2 db mechanikai szűrőréteg (szűrőháló) is. 

A CleanLife eldobható zuhanyszűrő főbb  jellemzői

  • Szűrőház átmérője: 5 cm, magassága: 13 cm
  • Szűrőház anyaga: műanyag
  • Csatlakozási méretek: 1/2" x 1/2"
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C

A csomag tartalma: 1 db eldobható zuhanyszűrőház szűrőbetéttel.

Felszerelése: nagyon egyszerű, a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell feltekerni.

A zuhanyszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.

Az aktívszén szűrőtöltet kapacitása: a CleanLife eldobható zuhanyszűrő maximum 5.000 liter víz megtisztítására képes, utána az eszköz kidobandó. (1 fő zuhanyzáskor kb. 50 liter vizet használ el.)

Javasolt élettartam: maximum 6 hónap vagy a szűrőtöltet telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőtöltet élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Csomagolása: átlátszó fólia.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics