BioActive elektroszmog EMF Harmonizáló chip (6db)

BioActive elektroszmog EMF Harmonizáló chip (6db)
44 275 Ft
Egységár: 7 379 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Erősen fejlett világban élünk! Természetesen elektromos készülékek könnyítik meg mindennapjaink tevékenységeit. Mindenki gondoljon csak a saját háztartására: televízió, rádió, lámpák, sütő, hűtőszekrény, mobiltelefon, stb. Bármelyik helyiséget nézzük is, megtaláljuk benne valamelyiket. A technika vívmányai vitathatatlanul megkönnyítik életünket, és sokszor okoznak elégedettséget számunkra. DE: minden egyes készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, és ezek károsíthatják az emberi szervezetet. Vegyük példának a mobiltelefont és az általa az emberi szervezetre gyakorolt termikus hatását. Bizonyára mindannyian tapasztalták már, hogy telefonálás közben fülünk felmelegszik. Ezt hívjuk a "sugárzás termikus hatásának".

Elektroszmog ellen

 Mi történt? A telefon elektromágneses sugárzást bocsátott ki magából - hasonlóan bármely elektromos készülékhez. A sugárzás behatol az emberi szövetek sejtjeibe, amelyek molekulákból vannak felépítve. A sugárzás hatására minden sejt mozgolódni kezd. Ennek eredményeként jön létre a felmelegedés, amely a sejt normális funkcióit zavarhatja. A magas frekvenciák okozta melegítő hatás régóta ismert. Az is kétségtelen, hogy a nagyteljesítményű adók, műholdak, radarok mit sem érnének mobiltelefonok nélkül.

Az EMF(=elektromágneses tér)-Harmonizáló segíteni tud ezeknek a káros mechanizmusoknak a harmonizálásában. Legyen az mobiltelefon, DECT-(zsinórnélküli) telefon, számítógép, monitor, laptop, bébitelefon, elektromos borotva vagy HI-FI készülék: az EMF-Harmonizáló bármilyen elektronikus készülékre felhelyezhető!

Elektroszmog ellen

A használat egyszerű: Ragasszon chip-et minden készülékére! (Felhelyezés előtt a felületet tisztítsa meg!) Készülékének működése nem módosul! És nem csak a háztartásban, hanem gépjárművénél is használhatja. Ott is védheti magát, ha a kormányrúdra egyet (lényegtelen, hogy alulra vagy felülre), a hátsó ajtók által eltakart karosszériaívre pedig még 1-1-et felhelyez (nagyjából az autó övvonalára).

A termék élettartama függ az adott készülék sugárzási paraméterétől (mobiltelefonok: SAR-érték). Mobiltelefonoknál a chip élettartama 6 hónaptól akár 2 évig is terjedhet. Ha a chip "elfáradt", akkor egyszerűen leesik a készülékről. Ekkor újat kell felragasztani. Egyéb elektromos berendezéseknél az élettartam jóval hosszabb.

Harmonizáló chip működése: a kristályrezonancia elvén működik, katalizátorként funkcionál és harmonizálja (közömbösíti) a veszélyes EMF-sugárzást. A harmonizáló chip széles spektrumú rezgést bocsát ki, ezáltal mind az alacsony, mind a magas frekvenciás sávtartományban ki tudja fejteni harmonizáló hatását. 1.000 Hz - 10.000 Hz közötti frekvenciák esetén ad védelmet, frekvenciától függően 60 cm - 2 méter távolságban. A harmonizáló chip a magasabb frekvenciák esetén ad védelmet, ezért hatótávolsága kisebb, mint az Épületharmonizálóé, amely pedig az alacsonyabb frekvenciák (1 - 1.000 Hz) esetén fejti ki harmonizáló hatását, így jóval nagyobb a hatótávolsága (20 méter). TÉNY: Több ezer, az elektromágneses mezőkről és hullámokról (EMF) szóló tanulmány jutott eddig hasonló eredményre: az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatások - kezdve a DNS örökítő információinak károsodásával - többek, mint figyelemre méltó tények. Amikor mi EMF-sugárzással telítjük környezetünket, gondoljunk a következményekre is: számoljunk azzal, hogy hova vezethet ez a fejlődés!

 

Bevizsgálási dokumentáció:

Bevizsgálási dokumentáció


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics