BioActive elektroszmog EMF Épületharmonizáló

BioActive elektroszmog EMF Épületharmonizáló
57 500 Ft
Egységár: 57 500 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Mindennapi életünkben, akár a munkahelyet, akár az otthoni tartózkodást vesszük alapul, magától értetődik az elektromos készülékek használata. Ide tartoznak a számítógépek, a hálózati elosztók és más kommunikációs berendezések. Igaz, hogy ezek a készülékek jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat, de egyvalamit nem szabad elfelejtenünk: minket nem csak akkor ér elektroszmog, amikor használunk egy készüléket, hanem akkor is, amikor inaktív. Ezt az állapotot nevezzük Stand-by (készenléti) üzemmódnak.

Az elektroszmog negatív hatásairól időközben számtalan tudományos vizsgálat tudósított. Ezek összességében egy tényezőben egyetértenek: az emberi szervezet elektroszmog hatására káros stressz-hormonokat termel, amelyek a sejtaktivitást jelentősen zavarják, így az egész testre kihatással vannak.

Az utóbbi negyven évben az elektroszmog terhelés több mint 300 százalékkal megnőtt! Az elektromágneses mező (EMF) élettani hatásait kutató orvosok mára bebizonyították, hogy a modern híradástechnikai és mobilkommunikációs eszközök jóval veszélyesebbek az egészségre, mint ahogy azt a gyártók elismerik!

Fejfájás, migrén kínozza, amikor órákat tölt a számítógép előtt?
úgy érzi, felmelegedett a füle egy hosszabb mobiltelefonálás után?

Alvás helyett álmatlanul forgolódik éjjelente az ágyában? Gyermeke hyperaktív, dekoncentrált, nem tanul megfelelően? Félti a túl sokat mobiltelefonáló családtagjai egészségét?

Ha e kérdések közül Ön akár egyre is igennel válaszolt, akkor itt az ideje, hogy megismerje a BioActive Technology elektroszmog harmonizáló termékeit! A gyártó cég kutatói olyan termékeket fejlesztettek ki, melyekkel Ön megóvhatja saját és családtagjai egészségét, és közben nem kell lemondaniuk a megszokott kényelmükről!

EMF Épületharmonizáló: megoldás, amely védeni tud bennünket ezektől a negatív hatásoktól az otthonunkban vagy a munkahelyünkön.

A munkahelyünk, iskolánk, otthonunk falait behálózó, és feszültség alatt lévő vezetékek EMF sugárzását harmonizálja, közömbösíti. Az Épületharmonizáló katalizátorként funkcionál, és harmonizálja a veszélyes EMF-hullámokat. Az adott hullámnak ellentétes hullámával semlegesíti az élőlényekre károsan ható frekvenciát, ugyanakkor magát a folyamatot nem változtatja meg. Az EMF Épületharmonizáló segítségével az összes térben fellelhető negatív sugárzás harmonizálható. Védelmet ad az elektroszmog és az elektrosztatikusság, valamint az elektromágneses terek ellen 1-1.000 Hz frekvencia esetén, továbbá a geopatikus sugárzónákat (Curry-háló, Hartmann-háló, vízér, stb..) kitolja. Az Épületharmonizálóval csökkenthetjük a káros sugárzások által termelt szabadgyökök keletkezését. Az épületharmonizáló hatótávolsága kb. 20 méter, és nem fogyaszt áramot! Hatását az egész család, vagy egy nagyobb kollektíva, osztály is élvezheti.

Elektroszmog - épületharmonizáló

 

Az épületharmonizáló használata egyszerű: helyezze be az épületharmonizálót bármelyik konnektoraljzatába, és hagyja ott. Egy áramkörre elegendő egyetlen Épületharmonizáló. A működési elve a rezonáláson alapul, ezért a legoptimálisabb működés érdekében az Épületharmonizálót úgy kell bedugni, hogy a Mandala embléma felfelé nézzen.

FONTOS: az optimális működés érdekében csak olyan konnektorba csatlakoztassa a harmonizálót, amelyen előzetesen ki lett mérve a fázis helye (pl. egy fázisceruzával, amely bármely barkácsáruházban megvásárolható pár száz forintért).

 

Épületharmonizáló használata

Szabvány szerint a konnektor baloldali lyukánál kell lennie a fázisnak, tehát, ha az alkalmazás helyén szabályosan van bekötve az elektromos áram, akkor a harmonizálót mindig az emblémával (mandala) felfelé kell bedugni (lásd a képen!). Ha így van csatlakoztatva a harmonizáló, akkor azon a rezonátoron van a fázis, amelyik ennek következtében folyamatos rezonálásban van. A tapasztalat azt mutatja, hogy gyakran nem a szabvány szerint kötik be a konnektorokat, ilyen esetben értelem szerűen fordítsa meg a harmonizálót, hogy az embléma lefelé nézzen, és így csatlakoztassa az aljzatba. Hosszabbító esetén is ez a helyzet. Az épületharmonizáló nem fogyaszt áramot!Ha nem fázishelyesen helyezzük be, akkor is van minimális harmonizáló hatás, de akkor a 20 méter helyett csak 1-2 méterig tart a harmonizáció!

Miért ajánljuk az Épületharmonizálót?

- Mert elnyeli a káros sugárzást 20 méteres hatókörzetben.
- Mert ez is része a betegség megelőzésnek.
- Mert praktikus, nem igényel beszerelést és nem fogyaszt áramot.
- Mert gyakorlatilag törhetetlen, élettartama kb. 70 év.


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics