Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Aromax citrusfélék olajai

Aromax citrusfélék olajai
895 Ft
Egységár: 895 Ft/db
 • Édesnarancsolaj - 10 ml 

  A Kínában őshonos, örökzöld fa gyümölcsének héjából préselt olaj használatát levegőillatosításra, bőr- és testápolásra, illetve bőrillatosításra ajánljuk. A közérzetjavító és fertőtlenítő hatású olaj fő alkotórésze a legalább 80-90%-ban jelenlévő limonén. A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben hivatalos édesnarancs illóolajat aromafürdő; inhaláció; masszázs- és fürdőolajok, valamint aromalámpás párologtatás formájában légtér fertőtlenítésre és frissítésre; nyugtalanság és szorongás oldására, alvászavarok megszüntetésére, illetve kozmetikai jellegű bőrpanaszok kezelésére használják.

  Alkalmazási formái

  • aromalámpás párologtatás
  • aromafürdő
  • masszázs
  • bőrápoló kozmetikai készítmény

  Bergamottolaj - 10 ml 

  A kistermetű, Ázsia trópusi területein őshonos fa gyümölcsének héjából kinyert illóolajat levegőillatosításra, valamint bőr- és testápolásra ajánljuk. Az illóolaj nyugtató hatásáért a linalil-acetát és a linalool, fertőtlenítő és antibakteriális hatásáért a limonén a felelős, míg a fototoxikus hatást elsősorban a bergaptén váltja ki. Emellett még a dezodoráló és görcsoldó hatásai is megemlíthetők.
  Az illóolajat és az illóolajat tartalmazó készítményeket álmatlanság, szorongás, fokozott izgatottság megszüntetésére aromalámpás párologtás, nyugtató hatású testápoló masszázsolajok, fürdő- és szaunakészítmények formájában alkalmazzák.

  Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, szauna, masszázs, bőrápoló kozmetikai készítmény

  Citromolaj 10 ml 

  Az örökzöld, Kínában őshonos fa gyümölcsének héjából nyert olajat levegőillatosításra, légfrissítésre, testápolásra - pl. narancsbőr és érett bőr ápolására -, száj- és fogápolásra, illetve illatszer készítésére ajánljuk. Az olaj legfontosabb tulajdonságaiként a fertőtlenítő antimikrobiális és antivirális hatások emelhetők ki, melyek mellett összehúzó, P-vitamin jellegű (mikrocirkulációt fokozó) és szélhajtó hatások is megemlíthetők.
  Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, légfrissítő spray, aromafürdő, masszázs, szauna, bőr-, és szájápoló kozmetikai készítmények

  Grapefruitolaj 10 ml 

  Az Ázsia trópusi területein őshonos fa kissé fanyar gyümölcsének héjából előállított illóolajat légfrissítésre testápolásra, bőrillatosításra, illetve zsíros-, narancs- és érett bőr ápolására ajánljuk. Az illóolaj főbb hatásaiként a fertőtlenítő, antimikrobiális, nyugtató, valamint a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését elősegítő hatásokat lehet megemlíteni. A grapefruitolajat e hatások miatt szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használni aromalámpák vizébe cseppentve vagy levegőbe porlasztva, illetve a légzés könnyítését célzó inhaláló keverékek alkotórészeként. Emellett zsíros, pattanásos bőr ápolására, illetve cellulitis kezelésére szánt készítmények egyik hatóanyagaként is ajánlják a grapefruit illóolajat tartalmazó készítményeket.
  Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, masszázs, szauna, bőrápoló kozmetikai készítmény

  Mandarinolaj 10 ml 

  A kis termetű, Kínában és a Távol-Keleten őshonos örökzöld fa gyümölcsének héjából előállított illóolajat légfrissítésre, bőrillatosításra, bőr- és testápolásra, illetve illatszer készítésére ajánljuk. A mandarin illóolaja a legerőteljesebb nyugtató és szorongásoldó hatású illóolajok közé tartozik, de a limonénnek köszönhetően kifejezett antimikrobiális tulajdonsága is van. A terméshéjból kinyert olajat feszültség és idegesség okozta álmatlanság, szorongás, illetve fokozott izgatottság megszüntetésére aromalámpás párologtás, nyugtató hatású testápoló masszázsolajok, fürdő- és szaunakészítmények formájában alkalmazzák.
  Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, masszázs, bőrápoló kozmetikai készítmény

  Narancsolaj 10 ml 

  A Távol-Keleten őshonos, örökzöld fa gyümölcsének héjából kinyert illóolajat légfrissítésre, bőr- és testápolásra ajánljuk. Az illóolaj fertőtlenítő és antibakteriális, emellett emésztést javító és görcsoldó hatású, ezért belsőleges készítmények egyik alkotórészeként hasznosítják. A keserű narancsból készült illóolajat elsősorban légúti fertőzések idején alkalmazzák légtér illatosításra, valamint masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként
  Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, masszázs, bőrápoló kozmetikai készítmény

 • Tömeg
  90 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics