Aquafilter KDF zuhanyszűrő SH5 (FHSH5)

Aquafilter KDF zuhanyszűrő SH5 (FHSH5)
8 023 Ft
Egységár: 8 023 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Aquafilter SH-5 KDF zuhanyszűrő egy kézi zuhanyfej, amely szűrőbetétet tartalmaz.

A készülék külseje egy teljesen hagyományos kézi, többállású zuhanyfej külsejével egyezik meg, a különbség, hogy tartalmaz egy szűrőbetétet is, amelyen a víz áthaladva azt megtisztítja. Az SH-5 KDF zuhanyszűrőt 2 az 1-ben funkció jellemzi: zuhanyszűrő- és masszázsfej egyben (a vízsugarak 3 állásba állíthatók be: normál teljes szórás, lágy gyengéden masszírozó hatás és frissítő egyenletes szórás). Külsejére az elegáns megjelenés jellemző. A KDF betét szűrésének hatékonyságát az alábbi töltetek segítik: chlorgon, silicium "homok". A Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. 

Az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő tulajdonképpen teljesen ugyanazt tudja, mint az Aquafilter SH-6 zuhanyszűrő, csak a zuhanyfej méretében van eltérés. Az SH-6 zuhanyszűrő fejének átmérője nagyobb (15 cm), így az SH-6 típus esőztető zuhanyfej funkciót is betölthet. A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.

A szűrést az alábbi 3 szűrőréteg végzi el

  • 1. KDF-55 töltet: a KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. E kémiai folyamat felhasználásával szűrik ki a vízből a klórt és a nehézfémeket. Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. Ez a vegyi eljárás antibakteriális és csökkenti a vízkőlerakódást.
  • 2. Chlorgon töltet: a Clorgon átalakítja a szabad klórt és egyes klórvegyületeket ártalmatlan kloridokká. A szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. Az így keletkezett kloridok már nagyobb méretűek, mint a bőr pórusai, így azon áthatolni már nem képesek. A Chlorgon kiváló kiegészítője a KDF-55-nek, mert míg ez magasabb hőfokon biztosítja a klór kiszűrését, addig a Chlorgon hidegebb hőfokon is hatékonyan "szűri ki" a klórt.
  • 3. Sillica Sand - speciálisan kezelt homok, töltet: A lebegő szennyeződések kiszűrésére.

Az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő jellemzői

  • A krómozott, műanyag zuhanyfej rózsájának átmérője: 10 cm
  • Teljes hosszúság: 25,5 cm
  • Teljesítmény: 10 liter/perc (átlagos, 4 bar hálózati nyomáson)
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
  • Csatlakozási méret: 1/2"
  • Szűrőbetét tömítőgyűrű: 13,6x2,4mm (NBR)

A csomag tartalma: 1 db zuhanyfej tömítőgyűrűvel (1/2"), 1 db szűrőbetét tömítőgyűrűvel.

Felszerelése: nagyon egyszerű; a meglévő zuhanyfej helyére kell felszerelni. (A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.)

A zuhanyszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.

Az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő karbantartása: különösebb karbantartást az SH-5 zuhanyszűrő nem igényel. Vízkő, szappanmaradványok és egyéb szennyeződések eltávolításakor karcmentes súrolószert vagy vízkőoldót, és puha anyagot alkalmazzon a krómozott felületeken. Ha a szűrőbetét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőházat (nyelet) szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyen kicserélhető.

Szűrőbetét kapacitása: az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő maximum 2.500 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges. (Napi 50 liter -ami egy átlagos zuhanyzás- vízfogyasztással ezt a mennyiséget kb. 2 hónap alatt lehet elérni.)

Javasolt szűrőcsere: maximum 3 havonta vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Csere szűrőbetét: FCSH-56, 

Garancia: 1 év

 

 


Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 

Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Web Analytics