Wesail Covid-19 Nab Neutralizing Antibody Testkid 1db

A WESAIL (NAb) neutralizáló antitest gyorsteszt azt méri, hogy a védőoltás felvétele után fennáll-e a vakcina védőhatása a COVID-19 betegséggel szemben, ill. milyen mértékben áll fenn a tesztelés pillanatában. A teszt ujjbegyből vett vérmintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírusfertőzés ellen felvett védőoltás hatására létrejövő semlegesítő antitest jelenlétét és szintjét a szervezetben. Ez az az antitest, amelyet a szervezet a vakcina és a vírus hatására termel immunválaszul, és hivatott a vírussal való találkozáskor megakadályozni annak átterjedését a sejtekbe.

A professzionális felhasználási célra szánt termék a SARS-CoV-2 koronavírus ellen felvett védőoltás hatására termelődött antitest kimutatására és szintjének mérésére szolgáló, mennyiségi gyorsteszt, amely ujjbegyszúrással vett vérmintából végezhető el. A mellékelt színskála segítségével, és néhány egyszerűen elvégezhető lépés betartása után ez a teszt azt mutatja ki, hogy a SARS-CoV-2 vakcinával beoltott illető szervezetében megtalálható-e még a védelmet biztosító antitest vagy sem.

Amennyiben a WESAIL NAb  antitest teszt eredménye pozitív, akkor a vakcina védőhatása még fennáll a vírussal szemben. Pozitív eredményt kaphatunk akkor is, ha a mintát COVID-19-ből gyógyult betegektől vették le, akár be lettek oltva, akár nem. A teszt eredménye könnyen értelmezhető, 15 perc elteltével leolvasható.

 

Mintavétel: ujjbegyi vérből, szérumból vagy plazmából

A csomagolás tartalma: tesztkazetta, ujjbegyszúró lándzsa, pipetta és használati útmutató

2 300 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Web Analytics