Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Vitamin Station ProbioFlora 120 db

Vitamin Station ProbioFlora 120 db
4 595 Ft4595

Komplex összetétel, 7 féle baktériummal a bélflóráért! • Komplex összetétel, 7 féle baktériummal a bélflóráért!

  Egészségünk és megfelelő emésztésünk nagyon szoros kapcsolatban áll egymással. A beleinkben élő közel 400 mikroba-faj olyan egyensúlyt alkot, mely a külső környezeti hatásokra igen érzékeny. Legjelentősebb befolyásoló hatások pl. antibiotikum-kúra, stressz, helytelen táplálkozás, kemoterápiás kezelés, dohányzás. A felborult egyensúlyi helyzetet kihasználva ilyenkor könnyebben elszaporodhatnak bizonyos káros baktériumok, és gombafajok.
  A vastagbélben lévő káros, rothasztó baktériumok túlsúlya súlyos betegségekhez vezethet: pl. emésztési-, és felszívódási zavarok, gombafertőzések, illetve ezekre visszavezethető különböző tüneteket okozhat. Szervezetünk ellenállóképessége jelentősen csökkenhet, mert immunrendszerünk sem tudja megfelelően ellátni feladatát, ezért fogékonyabbak lehetünk számos egyéb megbetegedésre is.
  A negatív láncreakció megelőzhető, és orvosolható probiotikumot, és prebiotikumot is tartalmazó étrend-kiegészítő fogyasztásával.

  A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, melyek a bélrendszer számára kifejezetten kedvezőek, illetve megfelelő számban és arányban tartalmaznak bizonyos mikroba-fajokat. Legfontosabbak a Lactobacillusok, ezen kívül jelentősek még a Bifidobacteriumok, és a Streptococcus-fajok.
  Legismertebbek a tejsav-baktérium törzsek, melyek a sokak számára nehezen emészthető tejcukorból könnyen hasznosítható tejsavat képeznek, így a bélflóra egyensúlyában fontos szerepet játszanak.
  A prebiotikumok olyan természetes tápanyagok, melyeket közvetlenül a probiotikumok használnak fel. Gyakorlatilag vízoldékony élelmi rostok, melyekben egyszerű cukrokból felépülő oligoszacharidok találhatóak. Azok ebben a formában eljutnak a vastagbélbe, így fontos tápanyagot biztosítanak az ott élő hasznos baktérium-flórának.


  A Vitamin Station étrend-kiegészítője, a ProbioFlora komplex tápanyagot nyújt a bélflóra számára, mert tartalmazza mind a pre-, illetve a probiotikumokat is, összegezve azoknak jótékony élettani hatásait.

  Probiotikus keveréket és prebiotikumot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, az egészséges bél baktérium flóra megőrzéséhez, kialakításához.

  Egy kapszulában lévő hatóanyag:
  Összetétel:
  Probiotikus keverék: Lactobacillus acidophilus DDS-1, L.bulgaricus, L.casei, L.rhamnosus(A), Bifidobacterium breve, B.longum, Streptococcus thermophilus. 250 mg
  Probiotikum tartalom: 2x109 élő baktérium / kapszula 2 milliárd
  Prebiotikum: Fructooligosaccharide (FOS) Inulin 50 mg

  Adagolás: napi 2-4 kapszula
  Kiszerelés: 120 tabletta
  OÉTI bejegyzési szám: 3243/2008

  Vitamin Station ProbFlora összetétele

  Vitamin Station ProbioFlora kiszerelése: 120 db
 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés
Web Analytics